13-12-05

Pluimpje...

Heb een pluimpje gekregen van mijn man. Hij vindt dat ik het goed doe... Daarmee bedoelt hij dat ik er positief tegenaan ga. We zijn samen verdrietig maar we komen er wel door. Ik probeer m'n verdriet om te buigen ... Heb vorige week een boek gekocht:
POSITIEF JE BORSTKANKER TE LIJF
door Mieke Verstraete en dr. Geert Luyckx.
In dit boek vertelt Mieke Verstraete over de wending die de boodschap 'borstkanker' gaf aan haar leven. Zelf is zij ontzettend verbaasd over de energie die zij, ondanks haar ziekte, blijkt te hebben. Zij vertelt wat deze ziekte niet alleen met, maar ook voor een vrouw kan doen. Haar boek begint met een open brief aan een kankerpatiënte. Tevens besteedt Verstraete samen met gynaecoloog dr. Geert Luyckx, die na ieder hoofdstuk in toegankelijke taal beschrijft wat vrouwen met borstkanker te wachten staat, veel aandacht aan het hele proces nadat de borstkanker is geconstateerd. Aan het eind van het boek komen veel vragen waarop beiden duidelijke antwoorden geven.
Heb dit boek aan mijn moeder gegeven. Ik wil graag dat zij dit leest en begrijpt wat ik voel. Van dit boek gaat een positieve energie uit en ik hoop dat mijn moeder hieruit kan putten...
Liefs,Lucretia

21:31 Gepost door Lucretia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.