29-03-06

Zomaar een dag...

Eigenlijk heb ik jullie nog veel te vertellen: o.a. over de behandeling na mijn operatie. Ik heb ondertussen al de 3de chemokuur achter de rug en die was niet mis. Momenteel heb ik even de kracht niet om dat allemaal in 1 bericht te zetten. M'n verhaal komt er dus zeker aan...

Vandaag even kort op stap geweest. T-shirt gekocht bij m'n schoonzusje. M'n zus was daar ook toevallig, dus we hebben met z'n drieën nog wat koffieklets gehouden. Alhoewel, koffie staat bij mij momenteel niet op het menu wegens 'smaakaantasting' door de chemo.

Zaterdag organiseer ik een groot familiefeest en ik wil er piekfijn uitzien. Met m'n pruikje op en een nieuwe outfit moet dat wel lukken. Een beetje bruinen-zonder-zon en weinigen die zullen weten dat daaronder een bleekscheethuidje zit. Velen verwachten me met een 'ziek' gezicht maar 'al bij al' vind ik dat het er mee door kan.

 

4 jaar geleden kwam ik op het idee om de familie eens allemaal samen te brengen. Eén van m'n tantes was overleden en de familie zag elkaar bij de koffietafel. Ik vond dit zo jammer dat men elkaar alleen bij die treurige gebeurtenissen terugzag en tussendoor leeft ieder z'n eigen leventje. Ik vertelde dit aan een nicht en zij was direct voor het idee gewonnen. Ik droeg het 1ste familiefeest op aan m'n grootmoeder Clara. Ben toen een hele tijd bezig geweest een powerpoint reportage te maken met oude foto's - een soort stamboom maar dan met fotomateriaal en uitleg.

Zaterdag doen we dit voor de 4de keer over en gaan we met 66 personen eten in www.hoveke.be en met een goede discjockey moet de sfeer er zeker in zitten.

16:29 Gepost door Lucretia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.