01-08-06

Liever lui dan moe ...!!!???

Rare uitspraak hé! Maar momenteel voel ik me al een paar dagen zo ontzettend moe. Alles wat ik 's ochtends plan (en dat was al heel vroeg deze morgen...) daar voer ik nog geen vierde van uit. 'k Kan me ook op niets concentreren - ik begin aan iets... 'k vergeet dat ik er mee bezig ben. Ik begin dus met iets anders en plots zie ik dat ik eigenlijk nog met iets bezig was. Enz... Je zou dus eigenlijk op de duur liever hebben dat je een beetje lui bent en kunt genieten dan zo moe te zijn en daardoor niet kunt genieten en op de duur ook niet meer zelf genietbaar bent. Begrijpen jullie??

Omdat ik zo niet in elkaar zit, kan ik dat dus ook niet aanvaarden en dus lig ik al een paar dagen met mezelf in de knoop. Komt dit nog goed en wanneer??

Af en toe voel ik nog de 'sporen' van het chemospook denk ik. Vanaf morgen schrijf ik alles op een lijstje zodat mijn chemobrain beter kan volgen...

20:39 Gepost door Lucretia in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Tja ik vrees dat het nog eventjes zal duren voor alle bijwerkingen van de chemo weggeëbd zijn; maar het zal wel elke dag een beetje beter gaan hoor!

Gepost door: Elly | 02-08-06

hé bedankt voor je bezoekje en hopelijk gaat het wat met je.
groetjes en nog veel sterkte.
doei

Gepost door: luky | 02-08-06

moeheid Hoi Lucretia, die verdomde vermoeidheid dat blijft toch een van de meeste klachten van kankerpatienten. Ik heb dat na 3 jaar nog, en je weet ik heb revalidatie gevolgd na mijn kanker, en iedere patient die daar aan meegedaan heeft klaagt over die vermoeidheid. Dan bovenop zaten mijn hersenen pot dicht. Het was juist dat die vol watten zaten. Niets meer kunnen onthouden, geen concentratie, en heel veel stomme dingen gedaan, het is een beetje opgehelderd, maar vergeten doe ik nog veel , maar dat kunnen we toewijzen aan onze leeftijd. Lieve lucretia ik wens je van harte veel moed en levenskwaliteit toe, en we horen nog wel van mekander. Andrea

Gepost door: Andrea | 06-08-06

De commentaren zijn gesloten.