07-08-06

Er even tussen uit ...

Weer een tijdje niet geblogd... we waren uitgenodigd op een verjaardagsfeest in Knielingen/Karlsruhe. Niet bij de deur, ik weet het... 530 km. Donderdagochtend vroeg vertrokken - ik heb bijna de ganse rit geslapen. Toen we er aan kwamen vernamen we dat het verjaardagsfeest eigenlijk op vrijdagavond doorging... Oh jee, Marc had een dag vakantie extra genomen. En dat allemaal omdat ik het bericht niet goed had gelezen. (Chemobrain, weet je wel!) Het was zo dat er 2 zusjes jarig waren. Eentje werd 30 op 4/08 en eentje werd 31 op 5/08 en er was een feest gepland op vrijdagavond dat doorliep tot zaterdagochtend. Ik had begrepen dat er zowel op donderdag als op vrijdag een feest was. 'k Had me daar trouwens nog zorgen overgemaakt: "2 feesten... dat overleef ik niet". Maar uiteindelijk bleek het dus 1 doorlopend feest te zijn. Er waren ook een heleboel kinderen - die speelden 's avonds laat in de garage: knutselen, kaarten, etc... Ze vonden het leuk elkaars gezichtje te beschilderen en nog leuker om dit ook bij mij te doen. Buiten stond een tent waarin de volwassenen zaten - er werd veel gerookt... en waar ik op het moment (nog) niet tegen kan is sigarettenrook. Bah... ik krijg er nog steeds braakneigingen van. Ben toen maar naar de garage gevlucht bij de kinderen.

Eigenlijk heb ik een leuk ontspannend weekend gehad. Na de lange periode van 'opsluiting' doet het deugd terug eens te kunnen genieten...

S. bij wie we logeerden (echtgenote van een neef van Marc) moest vandaag ook een kankeronderzoek (darmen...) ondergaan. Ze was ongerust... We hoopten dat er echt niets aan de hand was... en gelukkig, deze middag kwam het verlossende telefoontje. Ik ben echt blij voor jou lieve S. Je kan terug op je 2 oren slapen. Tot in september!! Ik verheug me al op jullie komst!

18:15 Gepost door Lucretia in Reizen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.