17-08-06

Knoop doorgehakt ...

Gisteren was ik op de afdeling Plastische Chirurgie vh UZ/Gent. De kogel is door de kerk: operatie op 14 september! Gelukkig onder algemene narcose. Ik weet niet waarom maar ik mag er niet aan denken dat ze in m'n 'nieuwe' borst beginnen te snijden voor een tepelreconstructie terwijl ik bij bewustzijn ben - hoe klein die ingreep ook is. 'k Ben anders niet zo'n angsthaas - zal wel psychologisch zijn zeker... De linkerborst wordt dus tegelijkertijd ook een klein beetje aangepast wegens assymetrie en zo zal ik weer in evenwicht zijn niewaar... Waar een mens zich niet allemaal moet mee bezig houden. Maar ik vind dat ik - toen ik in december koos voor een borstreconstructie - dan nu maar all the way moet gaan. (ik kreeg een diep flap borstreconstructie - na amputatie door borstkanker - met behoud van de rechte buikspier. Zie bijgaande tekening.)

Toen ik het ziekenhuis buitenwandelde had ik, de eerste keer sinds lang, een blij gevoel. Blij met de beslissing die ik helemaal alleen heb genomen. En nu maar aftellen...

Ook nog even binnengelopen op de afdeling Oncologie. Ik kreeg een vervroegde afspraak ivm die vervelende botpijnen door Arimidex. Blij dat ik niet hoef te wachten tot eind september. Hopelijk geraakt dit ook opgelost...???

Commentaren

knoop doorgehakt Toevallig kom ik in je blog terecht. Wat je ervaart, heb ik een drie tal jaren geleden ook meegemaakt. Je positieve ingesteldheid maakt je sterk. Doe zo voort. Graag kom ik hier af en toe eens even kijken hoe het met je gaat.

Gepost door: purple dancer | 17-08-06

Proficiat met je beslissing wens je het allerbeste.....liefs viv

Gepost door: viv | 17-08-06

Toevallig op jou blog gestoten. Ik heb een bilaterale primaire reconstructie ondergaan op 19/02/07. Nu is mijn vraag, mijn buikwonde vanaf de wonde naar de maagstreek toe trekt tegen. Had jij dit ook? Duurt dit lang? Ik vind daarover geen info op het internet. Ik maak me zorgen, graag antwoord aub?

Gepost door: Nicole | 17-04-07

De commentaren zijn gesloten.