18-08-06

Oma's eerste babysit ...

Oh wat was ik blij woensdag... na mijn 'uitstap' naar het ziekenhuis mocht ik voor de eerste keer oppassen bij Rune. Van pure blijdschap ging ik een klein kadootje kopen bij Standaard Boekhandel: een badboekje met badeendje! Om m'n eerste babysit te vieren.
K. wou naar de kapper en dus bleven Rune en ik samen achter. Het was wel ontroerend K. te zien weggaan: voor het eerst ging ze zonder haar kindje op stap. Ze zal wel nerveus geweest zijn. Rune en ik hebben samen een fijne namiddag gehad. Heb voor haar liedjes gezongen: wiegeliedjes, kriebelliedjes, badliedjes, slaapliedjes.... uit een boekje dat ik op de salontafel vond. En als tegenprestatie toonde Rune me al haar kunstjes: breed glimlachen, luiertje volmaken en terwijl ik haar verschoonde de onderliggende tetradoek natmaken, ze liet me zien hoe hard ze kan wenen als ze honger heeft en hoe ze dan gulzig haar melkje opdrinkt...

1ste opdracht goed volbracht. Laat het maar vlug een volgende keer zijn!

Slaap lekker allemaal. Zal ik voor jullie ook een wiegeliedje zingen? Liever niet waarschijnlijk - 'k geef het toe: af en toe ben ik de toon even kwijt en dat wil ik jullie niet aandoen.

00:23 Gepost door Lucretia in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: babysitten, wiegeliedje |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.