25-08-06

Super idee ...

Zondag is het hier barbecue voor onze Italië-vriendengroep. Gisteren zagen we dit eigenlijk niet zo zitten wegens het aangekondigde en te verwachten SLECHTE WEER !! (grrr...). Na wat over-en-weer getelefoneer om het eventueel te verplaatsen naar volgend weekend hebben we dan toch maar besloten om het zo te houden... Met een partytent moet dat te doen zijn. Maar ja, 's avonds kan het dan wel heel fris worden en binnenkruipen in de zomer doe je dan toch ook liever niet hé.
Nu kreeg is gisterenavond een e-mail van L. met een super idee. Ik weet niet L. of dit mag gepubliceerd worden maar ik doe het toch maar... Je moet je maar laten horen hé.
 
"Ik heb een tip om ons zondag te verwarmen: we brengen allemaal een deken mee, het is goed voor het milieu. In Denemarken bieden ze in de restaurants in Kopenhagen en in restaurants langs de kust een deken aan om langer buiten te genieten van het zomerweer. Deze zomer heb ik dat kunnen ondervinden en ik vind dat wel leuk. je legt het op je stoel, je kan het rond je benen gebruiken of je legt het op je schouders en draait je er helemaal in. En als je wil kan ik wel 8 stuks leveren: van mijn kinderen die niet meer thuis zijn en van mijn kinderen toen ze klein waren. We kunnen het alleen aan de meisjes aanbieden of een spelletje spelen en de winnaar mag een deken nemen... Laat maar weten hoeveel stuks ik in de auto leg.
Slaapwel"
 
Die L. toch... denkt ook aan alles. En zodus ga ik nu ook een paar dekentjes wassen van mijn kindjes om zondag rond onze beentjes te draaien! Bedankt L. voor die supertip!
 
 

10:37 Gepost door Lucretia in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: dekentje, barbecue, zomerweer, slecht weer |  Facebook

Commentaren

Lucréce Hoe de mensen elkaar toch leren kennen, door een blogje en we schijven naar elkaar. Vind dat wel plezant, alle met de deur in huis vallen bedank dat je mij eens heb komen bezoeken op mijn blogje. Heb hier beetje al gelezen maar nog niet alles, maar vind het wel een mooi avontuur, wil daar mee zggen je schrijft een mooi blogje. Ik ben zo geen schrijver op mijn blog, ik toon liever iets van mijn werkjes.
Een goede vrijdag gewenst, met een begin van een nieuw weekend. Al is het niet zo goed weder maak er het aller beste van.
Vele groetjes Adriën

Gepost door: Adriën | 25-08-06

Dat ziet er ... ... mij in elk geval een zeer knus idee uit, Lucrèce.
Het doet me zo'n beetje denken aan Wietjes Pyjamadagen, 't is te zeggen, in 't midden van de dag, niet meer weggaan en in pyjama onder een dekentjke tv kijken of iets lezen.
Bij jou zal het denk ik allemaal een beetje afhangen van het type publiek.
Zoete groetjes en fijne avond nog

Gepost door: Breydel | 25-08-06

fijn weekend hey ben even komen binnen vliegen en blijven plakken... fijne nacht nog gr lien

Gepost door: LIEN | 26-08-06

Dat is inderdaad een geweldig idee. Toen wij vorig jaar in oktober in Turkije waren hadden ze 's avonds op het terras van het hotel ook zo'n dekentjes voor iedereen. Veel plezier!

Gepost door: Elly | 26-08-06

HI! goed idee die moet ik onthouden!! even een tegenbezoekje van mij. jij hebt ook een leuke blog(beetje rondgelezen)schrok alleen een beetje van de layout(borstkanker) hoop dat het ondertussen wat beter gaat. fijne dag gewenst. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 26-08-06

hallo bedankt voor je bezoekjes en een fijn weekend

Gepost door: frank | 26-08-06

De commentaren zijn gesloten.