28-08-06

E-bay ...

'k Heb het gevonden hé mannekes... 'k Ga proberen via dit logje spullen te verkopen die in mijn huis rondslingeren en waarvan ik totaal de herkomst niet ken... Vandaag heb ik namelijk een paar schoentjes gevonden in m'n woonkamer en k'zou begot niet weten waar die vandaan komen. 

 'k Heb hier nu gisteren wel wat volk over de vloer gehad, maar 'k zou het raar vinden dat er iemand op blote voeten naar huis is gereden...??? Alhoewel, als ik zie hoeveel flessen er hier uitgedronken zijn (en niet alleen door de mannen deze keer !!); 't zou dus goed kunnen dat er één of andere dame met zwarte voetjes is thuisgekomen!!??

Om hier een beetje uit de kosten te geraken mogen de mensen een bod plaatsen... maar, voor alle zekerheid doe ik hier tegelijkertijd een oproep aan de rechtmatige eigenares: "als je kan bewijzen dat het jouw 'glazen muiltjes' zijn moet je ze wel eerst komen passen"!

Ze passen enkel aan een klein naarstig voetje; 

zijn gemaakt uit wit Italiaans leder en zien er zeer elegant uit.

Zo er binnen de week geen reaktie komt dan mag er een bod geplaatst worden ... Ik hou jullie op de hoogte!

22:36 Gepost door Lucretia in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: ebay, schoentjes, cinderella, italiaans leder |  Facebook

Commentaren

HI! Ha ha ik denk toch dat er vandaag iemand naast haar schoenen gegrepen heeft hoor. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 28-08-06

je nichtje Dag lieve tante van me!

Een hele tijd op je site zitten lezen... ook al zien we elkaar niet erg veel, we denken echt wel aan jou!!!!!!!! (heb wel gehoord dat je mijn ouderspas gezien hebt, ik was toen niet thuis...)

Vele groetjes, aan de hele familie!

Joren xxx

Gepost door: Joortje | 29-08-06

Hahahaha... Das een goeie...Die moet wel erg diep in het glas gekeken hebben zenne, hahaha...Hopelijk heeft ze nog een paar in reserve, hahaha...

Groetjes
Marc

Gepost door: marc | 29-08-06

bod mama,

graag zou ik een bod plaatsen, ik was toevallig nog op zoek naar een paar zomerschoentjes... (en deze zijn lekker regendoorlatend)

Groetjes!

Gepost door: Kim | 30-08-06

De commentaren zijn gesloten.