20-09-06

Drukke dag ...

Na een nacht te liggen woelen en steeds maar denken "zou ik niet beter terug uit mijn bed kruipen..." ben ik ergens tussen zeven en half acht dan toch in een diepe slaap geraakt en pas om 1O UUR !!!!terug wakker geschoten. Jeemejeetje... ik zou nog de ganse voormiddag een beetje proberen strijken maar dat zat er nu niet meer in. Gans de voormiddag eraan... Het wordt hier stillaan een rommeltje - manden vol strijkwerk... - ik kan mijn werk precies niet meer goed regelen. 'k Zal mij moeten herpakken!

Deze namiddag m'n sporttenuetje aangetrokken en voor het eerst terug gaan sporten. Op mijn niveau hé... Ik neem deel aan Eu REKA in het UZ Gent: "Reïntegratie van kankerpatiënten door middel van sport en levensstijlbegeleiding". Heb het toch wel een beetje onderschat: er zitten nog op 3 plaatsen in mijn lichaam draadjes van de ingreep van vorige week en k' moet zeggen dat ik dat vanavond wel voelde. Hopelijk krijg ik morgen geen uitbrander op Plastische chirurgie...

En ik wist blijkbaar van geen ophouden vandaag: vanavond was het startvergadering van MARKANT. Leuke avond met Franse chansons, hapjes en drankje. 'k Ben voor alle zekerheid maar vroeger opgestapt zodat ik misschien toch niet te laat naar bed ga. 'k Ben hondsmoe en zal dus vanavond geen blogronde maken.

Groetjes en sweet dreams ...

00:09 Gepost door Lucretia in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: markant, sport, eu reka, druk, moe |  Facebook

Commentaren

*** Slaapwel Lucretia....
Groetjes
Marc

Gepost door: marc | 20-09-06

Hallo, Niet teveel hooi op je kerfstok nemen......Toch goed dat je weer actief kunt herstellen. Hopelijk komt alles goed.
Liefs.

Gepost door: Ilona | 20-09-06

:-) hopelijk een goeie nachtrust gehad
groetjes en een fijne woensdag verder

Gepost door: Borriquito | 20-09-06

Je lichaam geeft vaak zelf aan... wanneer het genoeg is hè, dus dan slaap je wat langer...gewoon doen! Je zal het nodig hebben! En geen blogronde is ook geen schande hoor...iedereen heeft er wel eens minder tijd voor en alle blogs blijven gewoon waar ze zijn...ook de volgende dag nog! :-)))
Take care hè!
Groetjesssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 20-09-06

)) doe maar rustig aan Lucretia, niet teveel hooi op je vork nemen.
véél groeten

Gepost door: dingske | 20-09-06

De commentaren zijn gesloten.