03-10-06

Groot nieuws ...

Lieve Bloggertjes, tussen alle drukke bezigheden door wou ik jullie dit toch meedelen:

Jullie kennen me ondertussen een beetje en zonder stoeferig te willen zijn, wil ik jullie even laten weten dat ik een appartement heb gekocht in de Ardennen. Ja, inderdaad jullie lezen het goed. Jullie zullen waarschijnlijk wel denken: amai die koopt een appartement in de Ardennen...  Rijke madam :-)

Ik zie het zuiver als een belegging en via verhuur wil ik de kosten er weer uithalen. Het appartement is rustiek gelegen op de bovenste verdieping van het complex.

Voordeel, het prachtige uitzicht, nadeel een lift ontbreekt (nog). Omdat ik geen zin heb om via een boekingskantoor de huurprijzen op te drijven probeer ik eerst zelf een seizoen vol te boeken. De huurprijs is EUR 150.- voor een weekend en slechts EUR 300.- voor een hele week. Een borg vind ik bij vrienden (en zeker bij blogvrienden) en bekenden overbodig. Er wordt gewerkt aan een website om te zien welke perioden vrij zijn en om direct te boeken.

Uiteraard zijn vrienden van vrienden ook welkom. Om jullie een eerste indruk te geven plaats ik morgen een foto op mijn blogje! Bij interesse kunnen we dan onze gegevens uitwisselen voor verdere afspraken. Okay?

Tot morgen.

Commentaren

Hallo... Wel een hele dikke proficiat, en jij doet wat jezelf graag wil doen hé. Groot gelijk wat je doet en hopelijk kan je er goed van genieten...
Veel geluk ermee en hopelijk bergen plezier!!!
Knuf en liefs!!!

Gepost door: Boogiepeter | 03-10-06

awel, awel da's inderdaad groot nieuws. Ben benieuwd naar de foto's.

Beesken

Gepost door: beesken | 03-10-06

hallo Proficiat zeg met je aankoop als we er ééns een weekendje tussen uit gaan neem ik zeker contact met jou ,
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 04-10-06

proficiat met de aankoop. Je zal daar ongetwijfeld leuke tijden beleven. Benieuwd naar de foto's.
groetjes

Gepost door: dingske | 04-10-06

Gefeliciteerd met de aankoop. Ik denk dat ik al weet hoe de foto eruit gaat zien :-) Mijn nichtje kocht een tijdje geleden ook zo'n appartementje :-)
Fijne dag!

Gepost door: Elly | 04-10-06

*** Een goede morgen,het regent hier onophoudelijk, maak er vooral een heel fijne woensdag van , …..muzikale groeten Tilly
proficiat met jou aankoop

Gepost door: Tilly | 04-10-06

:-) groot gelijk heb je
veel succes met de verhuur
een fijne woensdag hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 04-10-06

De commentaren zijn gesloten.