15-10-06

Zonnig zondagje ...

GrootvleeshuisZondag vandaag... een zonnig dagje inderdaad!

Een beetje gekuierd in Gent en in het Groot Vleeshuis beland - het promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten... Een aanrader om even binnen te lopen en te genieten van een streekbiertje, een verwenkoffie, een mattentaartje, of ...? Aan u de keuze...

mattentaart3

 

Regelmatig zijn er themadagen. Deze keer stonden de Geraardsbergse mattentaarten in de kijker met gratis proeven ...

En van 28/10 tot 5/11 is het de beurt aan de  'Breydel'ham . Allen daarheen, zou ik zeggen als jullie van plan zijn om naar Gent te komen!

Ik hou wel van een stadswandeling. Vroeger was Gent op zondag 'doods' maar sinds enkele jaren is het 'the place to be'. Jong en oud verzamelt aan de Graslei - de terrasjes zaten vandaag dan ook weer overvol.

Ook zin om Gent te bezoeken? Eventueel eens op een andere manier? Dan kan men steeds terecht bij o.a. Visit . Op de Gent startpagina vind je zowat alles wat je graag wenst te weten over Gent.

Hopelijk tot ziens daar... en nog een fijne zondagavond aan allen.

Commentaren

hoi hoi.


mattentaarten hahah,lang geleden dat ik dat nog heb gegeten en nu ze te zien krijg ik er weer zin in,heb er een tijd teveel van gegeten,vond ze zo lekker dat ik dagelijks één naar binnen kapte,dat ik er op den duur geen meer kon zien :)
en gent,kom er ook wel graag al ist om te shoppen dan en als ik mijn zus bezoek die woont in gent.
ben je van gent??

en nog bedankt voor de link,ga je zo meteen ook ff linken..

geniet nog van je zondagavond ,enne tot laters maar weer eens,groetjessssssss

Gepost door: livemylife | 15-10-06

Dag Lucretia;-) Wij zijn in juni ook een dagje Gent komen doen en hebben ook van alles lekkers uit het Groot Vleeshuis gekocht;-) Daarna een tochtje op de Leie (prachtig), tof terraske op de Graslei en als afsluiter gaan eten bij de Thai (Le Baan Thai) in 't Patershol...dat was een dag om nog eens over te doen, zeker weten!
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 15-10-06

Gent Bedankt voor de tip!
Ik zal er zeker eens gaan kijken,
want een uitstapje naar Gent lijkt me wel leuk!


Groetjes

Gepost door: emiel | 15-10-06

Haha Al veel in Gent uitgeweest, nog nooit nuchter teruggekomen...
Dus, de weg in Gent ken ik nog altijd niet!!

Gepost door: Boogiepeter | 15-10-06

ja Gent is een heerlijke stad waar wij ook regelmatig vertoeven. Zeker nu mijn dochter er op kot zit hebben we nog vaker een reden om eens tot daar te rijden.

Gepost door: beesken | 15-10-06

Lucretia, Gent is de leukste stad van Vlaanderen. Ik woon er maar een boogscheut af, maar als ik in Gent kom dan voel ik me telkens een beetje op vakantie.
Groetjes.

Gepost door: Piet | 16-10-06

De commentaren zijn gesloten.