27-10-06

Fotoshoot ...

100_8555In het digitale tijdperk is het natuurlijk niet verwonderlijk dat men met een digitaal toestelletje probleemloos honderden foto's kan nemen... 't kost niets (of bijna niets...) en zijn ze mislukt dan gooi je ze in de 'prullenmand'. Maar dat we er zoveel zouden nemen van ons kleinkind Rune...?! Steeds als die kleine 'juffrouw' in de buurt is gaat het hier van 'klik - klik - klik  - klikkerdeklik'. Ook K. - mijn dochter - neemt natuurlijk heel wat foto's. Dit serietje foto's is van haar. Is wel leuk natuurlijk - als je terugkijkt van nu tot in juli zie je hoe snel zo'n kleintje evolueert - goed voor later maar dat kind zal uren moeten doorbrengen voor een beeldscherm als ze dat allemaal wil bekijken... misschien zet ze ze later allemaal op een devedeetje (of op een medium wat op dat moment in gebruik is) en als ik heel oud ben (graag word !!) bekijkt ze ze nog eens met mij...  Hopelijk kunnen we dat...

100_2861100_2856100_2900

 

 

 

 

100_8579100_8457100_8510

 

 

 

 

 

 

 

100_8461100_8568100_8539

 

 

 

 

 

Wat ik ook in de gaten zal moeten houden is mijn portemonee (hahaha...). Als ik iets leuks zie voor Rune dan koop ik het haar. Zo bracht ik haar laatst een 'boerderij' mee van Ikea met zachte knuffeldieren. Ligt nu nog bij mij in de kast want ze is er nog te klein voor... Deze week kon ik het niet laten haar een jurkje te kopen om te dragen de dag van haar Doopsel - op 12 november. Boven dat jurkje zal ze, in de Kerk, wel een oud doopkleed dragen - is ongeveer 70 jaar denk ik... alleen jammer dat het originele doopkleed waar ook mijn kinderen in gedoopt zijn niet meer te recupereren is. Dat doopkleed is 90 jaar oud en komt uit Rouen. Mijn schoonmama - de overgrootmoeder van Rune - werd er nog in gedoopt in Leeds in Engeland in 1916.

IMG_8469

Commentaren

Dat is echt zoals alle oma's hé al wat je ziet voor zo een klein prutsje zou je kopen en nog veel meer. Ik las dat je verleden week op je eentje naar Brussel kwam en aan mij dacht. Je voelde je een beetje alleen? Volgende keer stuur je mij een mailtje en dan kunnen we eens afspreken? Een paar woordjes en een drankje kunnen wonderen doen.
Prettig weekend verder en tot kijk

Gepost door: emmy | 27-10-06

:-) da's tegenwoordig een voordeel met die digitale fototoestellen, geen goeie foto gewoon wegdoen
doen alle oma's dat niet, hun kleinkinderen vertroetelen :-)
nog een fijne avond verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-10-06

hey Ik moest eigenlijk snotteren van ontroering, ik herkende zoveel uit dat gedicht wat ik toen zo erg miste.(maar nu wel heb)
Wat een prachtig kleedje voor Rune, ik kan bijna niet wachten om ook oma te worden als ik dat zie. Ik wil ook weer van die minikleedjes kopen. Nog een beetje geduld voor mij.(hoop ik)
Onze kinderen zijn allemaal gedoopt in het doopkleedje waar ook mijn vader , ik en mijn broers en al zijn kleinkinderen in gedoopt zijn. Mijn grootmoeder maakte het zelf, prachtig. ik hoop maar dat het nog een generatie mag meegaan.

Dikke knuffel, hoor.

Gepost door: beesken | 27-10-06

Lucretia van u portemonee in de gaten te houden , daar zou ik mij niet druk om maken , zo te lezen bent u zéér tevreden , en dat doen alle oma's hun kleinkinderen vertroetelen , blijven voortdoen zo zou ik zeggen. Maar met die fotos hier zo op te zetten zou ik opletten , ik weet nog iemand die dat zo doet , want onderaan de pagina staat ( gereed , maar met fouten op de pagina) , en dat staat er bij die andere ook op , ik heb haar dat laten weten.
groetjes Lucretia

Gepost door: uiltje4 | 27-10-06

....... nu staat er echt een bangelijk verhaal op mijn blog uit texas. heb het gevonden op het net. wens je een fijn weekend toe en hoop dat je je telefoon durft op te nemen hahaha. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 28-10-06

De commentaren zijn gesloten.