03-11-06

Terug van weggeweest ...

GrottaArurraCapri2006Gisterenavond terug thuis beland na een deugddoende maar vermoeiende trip naar Sorrento. Deugddoend omdat we inderdaad veel hebben gelachen - af en toe wel eens groen door de wel zeer hoge prijzen die ze daar vragen om o.a. de Grotta Azzurra (Blauwe Grot) op Capri te bezoeken (duur om er even een paar minuutjes in te kijken: 18 €  - bootje en fooi inclusief!!). De eerste dagen wel prachtig weer gehad -  24 °,  maar de laatste dag zijn we uitgeregend. De Goden waren ons blijkbaar niet goedgezind... Gelukkig hebben we een rondrit met een busje kunnen maken op het eiland Ischia (een verre verdrongen herinnering aan de tuin van Eden met de nadruk op 'ver') anders waren we als verzopen kiekens terug in het hotel beland.

De komende dagen plaats ik zeker foto's met een verslagje erbij. Vandaag even bekomen want ben ontzettend moe. Nee... de vermoeidheid komt niet van de Limoncello die ik daar geproefd heb en ook niet van de Grappa! Ik heb nog steeds last van vermoeidheid door de chemo. Plots overvalt me dit en dan duurt het dagen voor ik me terug iets fitter voel. Als ik dan iets buiten schema doe - zoals dit reisje - dan is het of ik een week zwaar ben gaan stappen.

Nog een fijne dag aan jullie allen - Arrivederci !

GrottaAzzurraNov2006

Commentaren

)) fijn dat je terug bent en dat het zo goed meegevallen is, ondanks de regen. Je hebt een mooi coupje Lucretia, uw haar is heel mooi teruggegroeid. Rust nu maar goed uit. Tot later nog eens.
groetjes

Gepost door: dingske | 03-11-06

Lucretia, Sorrento. Daar ben ik een tiental jaren geleden ook eens geweest. Een prachtige streek ginder.Toen was het ginder nog betaalbaar. Rust nu maar flink uit en maak er nog een gezellige dag van.
Groetjes.

Gepost door: Piet | 03-11-06

=^..^= ziet er prachtig uit!!!!

Gepost door: Talleke | 03-11-06

hey Leuk dat je terug bent en dat het daar zo leuk was. Nu eventjes rustig aan doen, he, zal niet anders opzitten. Fijne avond nog en geniet nog maar een beetje na!

Gepost door: Beesken | 03-11-06

:-) uitgeregent de laatste dag
het weer was boos omdat je ging vertrekken zeker :-)
nog een fijne avond verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-11-06

U een fijn verblijf toegewenst, 't zal u goeddoen,
groetjes,
Dyke

Gepost door: Dyke | 03-11-06

Tof dat je een leuke vakantie gehad hebt ondanks de regen. Ik ben benieuwd naar de foto's.
Nu eerst uitrusten hé!

Gepost door: Elly | 03-11-06

Heu, sorry, ik dacht dat u nog in Sorento was, ik was weer eens te haastig,
groetjes,
Dyke

Gepost door: Dyke | 03-11-06

Héééé...ben je weer terug? Weer heelhuids teruggekeerd...gelukkig! Alleen de laatste dag regen valt toch wel mee...beter dan alleen de laatste dag zon hahahahhahahaa! En je haar ziet er al geweldig goed uit hoor Lucretia! Maar inderdaad...het belangrijkste zit eronder! :-)
En nu fijn goed uit gaan rusten hoor meid!
See you soon!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 03-11-06

)))))) Hey...Blij dat je weer terugbent...Khoop dat je genoten hebt...
Lieve groetjes

Gepost door: Marcm | 03-11-06

Hey Lucretia Blij dat je terug bent... en neem je rust nu maar!! Ik kom wel bijlezen hoor!!
Oh ja, als je zo'n filmke op je blog wil!! Meestal vind je de html code er wel bij staan, zeker bij Mytube! Wel kopieer die code in je logje... MAAR!!!!!
De truc is, je moet er iets bij zetten! Bijvoorbeeld, je typt een tekstje, een titeltje, of een prentje, maakt niet uit, er moet iets staan al! Dan zet je dat om in html code (kan je doen op het scherm waar je de logjes maakt)
Meestal eindigt die code op een


Dan zeker eens enter doen, zodat je op een nieuw lijn begint!!! DAAR pas plak je de code van het filmpje!!! Dan ga je terug naar tekst! Dan zou er een vakje met een driehoekje moeten staan... dat kan je dan in zijn geheel centreren, uitlijnen, verplaatsen... als je post zou het moeten staan. Als het niet lukt, geef een seintje, dan mail ik de ganse procedure wel eens!!! Of ik help je wel waar nodig!!!
Knuf nog en dikke kus!!! XXX

Gepost door: boogiepeter | 04-11-06

:-) een fijne zaterdag je toegewenst Lucretia
groetjes

Gepost door: Borriquito | 04-11-06

Hallo Fijn dat je er weer bent en toch wel beter weer gehad dan hier , ik ben benieuwd naar je foto's groetjes en doe het maar rustig aan hé
Ninne

Gepost door: Ninne | 04-11-06

Dat vind ik ... ... nu net het shittigste si, ver weg gaan om daar ook regen te krijgen. Maar allez je hebt je toch geamuseerd precies.
Zoete groetjes Lucrèce

Gepost door: Breydel | 04-11-06

De commentaren zijn gesloten.