08-11-06

Reisfoto's Sorrento ...

Ik had jullie beloofd een paar foto's achter te laten op mijn blogje van onze uitstap naar Sorrento en... belofte maakt schuld hé. Voorlopig zet ik er hier maar enkele op en ik zal proberen dit regelmatig te doen, maar ik ben van plan een nieuw blogje te starten met alleen maar foto's op. Zodra ik daar even tijd en/of zin voor heb doe ik dat - daar kunnen jullie dan regelmatig nieuwe foto's op bekijken die ik dan eventueel voorzie van commentaar.

Zaterdag 28.10 - om 11.55u met Virgin de lucht in - landing om 14.15u in Capodichino alwaar we met de bus langs de golf van Napels naar Sant' Agnello di Sorrento reden. Vanuit het hotel hadden we zicht op de Vesuvius.

Zondag 29.10 - Met de boot naar Capri / Anacapri - De Grotta Azzura bezocht. Het licht kan de grot niet uit door de diepte van het water en de breking van het licht - daardoor is er in de donkere grot de felle weergave van 'blauwe water' . Als je met een peddel of met je hand op het wateroppervlak slaat komt het licht als het ware 'uit het water gesprongen'. Je wordt er heengebracht met de boot vanuit de haven en dan moet je overstappen in heel kleine bootjes. De 'bootjesman' brengt je met 4 mensen in de grot - spectaculair eigenlijk: voor je de grot invaart moet je volledig plat op je rug gaan liggen (dwz deels bovenop een van je medepassagiers want de bootjes zijn echt wel klein...) want de grotingang reikt maar net tot boven het bootje. - als je geluk hebt wil jouw bootjesmans  'Oh Sole Mio zingen'. Dan heb je er nog wat aan... want op 2 minuten ben je zo weer buiten. Eigenlijk de moeite niet waard voor zijn geld. Wel het bezoeken waard op Capri is de villa San Michele - prachtige tuin met mooi zicht op de haven.

 

IMG_0661IMG_0662

IMG_8483

 

 

 

 

 

 

IMG_0285IMG_8502IMG_8513

 

 

 

 

 

 

GrottaAzzurraNov2006

IMG_0342

IMG_0394

 

 

 

 

 

 

IMG_0425IMG_0438

IMG_0441

 

 

 

 

 

 

IMG_0470IMG_9076IMG_9055

Commentaren

Mooi Het is erg duidelijk dat jullie genoten hebben. Mooie foto's! Die Oh Sole Mio moet wel geweldig klinken in de blauwe grot...

Gepost door: Elly | 08-11-06

prachtfoto's Je zou zin krijgen om direct de valiezen te pakken en te gaan.
groetjes

Gepost door: dingske | 08-11-06

Wauw! Ziet er goed uit! :-))) Moest wel lachen om die 2 op één na laatste zinnetjes....klinkt erg Hollands hahahahahaaa! Enfin...jullie hebben genoten en daar gaat het om hè!
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 08-11-06

Liefs Hallo,
vandaag jouw blog ontdekt en ik werd er inderdaad stil van. Ik wens jou al het beste toe, en je moet nu vooral verdergaan ipv stil te staan. Je hebt daar een prachtige reis achter de rug en ik wens jou nog tal van mooie ervaringen toe. Veel moed en succes met al wat je doet en wat nog op jouw weg ligt.
Liefs, Isabel

Gepost door: Isabel | 08-11-06

~ Heel mooi! Ik heb genoten van de foto's en die grot is werkelijk prachtig!

woensdaggroetje

Gepost door: Little me | 08-11-06

dank je wel!... ..voor de opmerking! Je ziet dat ik nog niet wakker was! Ik koms traks terug om te kijken en te lezen.

Gepost door: magda | 08-11-06

Het is maar een verhaaltje hè dat gedicht bij mij! En dat van dat het de favoriete boom was van Axel was maar een grapje hoor! Die maakt elke boom tot zijn favoriet! :-))))))
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 08-11-06

:-) je ziet zo aan de foto's dat het gezellig was
nog een fijne dag verder Lucretia
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-11-06

;-)) Bijzonder mooie reportage hoor,
je hebt blijkbaar genoten,
zonnekes!

Gepost door: Sunny-kay | 08-11-06

amaai dat ziet er allemaal wel prachtig uit!

Gepost door: Beesken | 08-11-06

Het is mooi geweest, zie ik. Die link is voor mij best oké hoor. Gebruik mijn tekst maar. Groetjes!

Gepost door: nana | 08-11-06

Dat zijn zeer mooie foto's, Lucretia! Krijg zin om er zo naartoe te gaan!
Wij zijn dit jaar zelfs nog geen weekend weg kunnen gaan wegens gezondheidsproblemen, daarom dat we zo volop genieten van dagen dat we wél iets kunnen doen;-)))
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 08-11-06

Lucretia, dit zijn hele mooie foto's. Een aantal jaren geleden ben ik ook in Sorrento geweest. Het is ginder een prachtige streek. Capri/Anacapri, Amalfi, Pompeï en de Visuvius.
Stuk voor stuk onvergetelijk.
Groetjes.

Gepost door: Piet | 08-11-06

Prachtig ... Moest ik er één foto uitpikken zou zeggen Anacapri.
Anderzijds zou het niks voor Wietje zijn.
Niet dat ze het niet zou appreciëren hoor, jawel !
Maar door haar claustrofobie, zou ze het niet zien zitten om gelegen in dat bootje de grot in te geraken.
Zoete groetjes en fijne avond nog verder.

Gepost door: Breydel | 08-11-06

**** Prachtig reisverslag Lucretia....
Kwens je nog een fijne woensdagavond
Lieve groetjes

Gepost door: Marc | 08-11-06

Goede avond Lucretia Als je voor het eerst op een blogje komt, dan ga je eersts even lezen, niet het laatste postje, maar je neemt even de tijd om wat verder te gaan lezen zodat je weet met wie je aan "de babbel" bent... dat heb ik nu dus gedaan bij jou hé. Jij bent een moedige "Dame" die haar deel van de levenstaart wel heeft gehad, denk ik. Je strijd tegen je ziekte vecht je met alle hevigheid aan en het schijnt jou te lukken... je haar begint terug te groeien en dat geeft jou een ongeloofelijk gelukkig gevoel... wat begrijp ik jou hierom en kan me heel goed inbeelden hoe je je hierbij als vrouw voelt. Mijn schoonzus zit in hetzelfde schuitje als jij en ook bij haar heb ik datzelfde ervaren !!!

Je hebt ook al die gelukkige momenten in je leven, waarbij je kinderen en Rune ongetwijfeld een heel belangrijke rol in spelen...

Fijn dat je op mijn blogje geraakt bent... en op deze manier heb je mij de gelegenheid gegeven jouw pagina te "ontdekken"... mijn dank hiervoor.

Lieve groetjes Lucretia en hopelijk tot een volgend schrijven.

Lucky

Gepost door: Lucky | 08-11-06

mijn erotische verhalen dank je wel voor je reactie. je log is echt mooi.
kus van blonde bente

Gepost door: blondebente | 04-12-06

De commentaren zijn gesloten.