11-12-06

Leuk weekend ...

Men kan zo van die weekends hebben die blijven 'plakken'... ik bedoel dat je er zoveel plezier aan beleefde dat je nog dagen nageniet. Wel vorig weekend was er zo eentje...

Enkele maanden geleden kreeg in van de 'Italiëvrienden' een speciaal geschenk met daarbij de opdracht om daar binnen een bepaalde tijd een keramiek mee te kopen. Ik zocht en ik vond toen 2 zeer mooie beelden bij een blogvriendinnetje. Ik vernam van haar dat zij vorig weekend op de kerstmarkt in Itterbeek zou staan ... en het leek me een leuk idee om haar daar een bezoekje te brengen. Heb toen met een ander blogvriendinnetje daar afgesproken. Met Emmy zou het een eerste ontmoeting worden. Emmy was nl. de eerste die vorig jaar een reactie op mijn weblog plaatste.

Samen met mijn zus M. hebben we een heel toffe, leuke, verrassende namiddag beleefd. Beetje rondgewandeld op de indoor kerstmarkt - hier en daar iets gekocht - een kwisje meegedaan en Cd'tje gewonnen met kerstliederen en véééééééél gebabbeld. G. de partner van Beesken kwam ons meedelen dat er daar nog een bloggertje bleek rond te lopen - eentje met een zééééér grote hoed op en vergezeld van zijn lief vrouwtje Wietje. Toen ik Breydel daar voor 't eerst zag was de verrassing wel compleet. Ik had een heel ander type man verwacht - 'k weet eigenlijk niet goed waarom; je maakt je zo een voorstelling van iemand aan de andere kant van de virtuele wereld en dan blijkt dat een totaal ander type te zijn; raar en heel leuk tegelijk. Nee dames, het is dus geen 'oude facteur' zoals ik me had voorgesteld maar een stoere bink met een tof vrouwke.

Ik wou jullie zooooooo graag een foto bezorgen van die ontmoeting maar er is blijkbaar iets fout gegaan... Zowel Prins Willem-Alexander als Maxima en ook de Kerstman waren daar aanwezig en op het ogenblik dat G. de foto nam zijn ze ongemerkt voor de lens gelopen... Niets aan te doen...

Van links naar rechts zou u normaal volgende personen moeten zien: Emmy, Breydel en Wietje, Beesken en ik.

Kerstmarkt

Na een wel zeer lange 'koffieklets' ben ik heel tevreden huiswaarts gekeerd - het is raar: je 'kent' elkaar enkel van het bloggen - hier en daar eens een reactie plaatsen en plots zie je elkaar in het echt en dan blijkt dat op het eerste zicht nog te klikken ook... Moeten we zeker nog eens overdoen!

Gisteren - zondag - was nog zo'n leuke dag. 's Middags kwamen onze zoon H. en K. onze dochter met Rune hier eten. Na een gezellige maaltijd zijn Marc en ik samen met H. naar Zeeland / Veere vertrokken voor een wandeling aan het Veerse meer. Met het mooie weer had ik geen zin om binnen te blijven en Veere is eigenlijk niet zo ver. Het was de eerste keer dat ik daar kwam. Veere is een historische stad op het voormalige eiland Walcheren in de Nederlandse provincie Zeeland. Het ligt ten noordoosten van Middelburg aan het kanaal door Walcheren en aan het Veerse meer. Bevallige stad met leuke winkeltjes en gezellige bistro's. Zeer mooi en rustig om te wandelen zo langs het water. We kwamen maar enkele wandelaars met honden tegen... Midden december zou het eigenlijk toch vrij koud moeten zijn maar het leek net een lentewandeling... Zeker voor herhaling vatbaar!

Commentaren

What was with the shoezzzzzzzzzzz?? :-))) Wilden jullie in navolging van mij ook eens met je voeten op de foto?? hahahahahahahaaa!
Ja ja...soms heb je van die weekenden hè, dat alles klopt! :-))) Hopelijk wordt mIJn volgend weekend zo...zaterdag Met zussie Ardnas naar de kerstmarkt in Dordrecht en zondag met mijn twéé jongste zussies lekker een wandeltocht lopen in Waalwijk, in de bossen! Ik kijk er al naar uit!
Slaap lekker Lucretia!
Lieve groetjessssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-12-06

Hallo Ik las al bij Emmy en Beesken dat het een geslaagd ontmoeting was leuk he zo ééns iemand van de blogje te zien en de fioto heel mooi gekamoufleerd
Lucretia
groetjesNinne

Gepost door: Ninne | 12-12-06

hey OOOOh wat zullen de bloggers vloeken als ik ze vandaag weer naar jou en Emmy stuur. Jammer genoeg gaat het nog steeds niet om een linkje te maken bij jullie namen.
Heel mooi verslagje ook en Veere, de moeite om eens te gaan, he.

Gepost door: beesken | 12-12-06

Wat tof om elkaar in zo'n ongedwongen sfeer voor de eerste keer te ontmoeten. Leuk idee!

Gepost door: Dolinneke | 12-12-06

Goede morgen Ja jullie hebben ons goed liggen zenne want nu ben ik op elke blog langs geweest waar de zogezegde volledige foto zou staan maar noppes ja telkens met een ander vermomming ervoor. Moet Beesken gelijk geven met haar reactie hier, want denk ook dat er wat gevloekt zal worden omdat iedereen beetgenomen is. Kan jullie zeggen dat de grap heel goed geslaagd is hoor :-))
Prettige disndag nog, groetjes

Gepost door: Etienne | 12-12-06

:-) toch leuk als de ontmoeting met andere bloggers zo meevalt hé
een fijne dinsdag je toegewenst Lucretia
groetjes

Gepost door: Borriquito | 12-12-06

Ook mooi voorgesteld Lucrèce. Ik denk niet dat de bloggers echt boos zijn voor die "grap". Ze zullen wel verstaan dat je er vrijwillig voor kiest erop te staan of niet. Hangt ook af van de inhoud van je blogje. Iedereen leest immers mee. De buren, familie, collega's en mensen die het niet goed met je menen. Daarom diie kleine intimiditeit.
Groetjes Lucrèce en tot gauw

Gepost door: emmy | 12-12-06

Lucretia Knufje, het leek een fijn weekend te zijn! See Ya

Gepost door: boogiepeter | 12-12-06

Leuk dat je ontmoeting met bloggers zo goed uitpakte.
Nog een leuke dinsdag gewenst.

Gepost door: denkertje | 12-12-06

Tof dat het weekend zo geslaagd was. Soms verschiet je ervan hoeveel bloggers er vrij kort in de buurt wonen. Vanmiddag heb ik ook mijn eerste blogontmoeting. Met wie? Dat lees je morgen wel. ;-))

Gepost door: nana | 12-12-06

Marc heeft dat ook getroffen hé als jij er zo blijloopt in het weekend zoals nummertje 4 ?Ha ha ha...
Nr 5 en 8 vind ik ook wel leuk !!
Véééél groetjes !
A'ke

Gepost door: a'ke | 12-12-06

Veere! Ik ga een weekend Veere vragen, dat ze het maar onder de kerstboom deponeren!

Gepost door: Ma Elly | 12-12-06

De commentaren zijn gesloten.