12-12-06

Jacht op loslopend wild ... Mysterie opgelost ...

De laaste dagen is het hier een geklik over en weer... van de blog van Emmy, naar die van Beesken... ook nog eens kijken bij Breydel natuurlijk en hier is het ook den zoete inval... Waarom? Wel waarschijnlijk om de enige echte ware Breydel met zijn Wietje te zien te krijgen. Het lijkt wel jacht op loslopend wild.

Om jullie allemaal een betere nachtrust te bezorgen zal ik nu de enige en echte Breydel en Wietje in hun blootje zetten!

Euh... zonder vermomming bedoel ik hé! Ik las bij mizzD ook al dat ze zo slecht slaapt de laatste dagen - ze heeft vannacht zelfs schaapjes geteld... en dat wil ik jullie toch besparen.

Houdt jullie vast hé....hier komen ze.... taraaaaaa

Rudolf krans

oh nee.... foutje... nog even proberen...
 
Animation2

Oeps nee.... 3de keer laatste keer...!

IMG_9635

En merken jullie niks??? Emmy en ik kregen geen koffie... nee, nee, Breydel vond dat we al te veel hadden 'gekoffiekletst of is het gekletstkoffiet of kletstgekoffiet' ...

En neen.... Beesken die krijgen jullie deze keer ook niet te zien. Die was druk doende haar keramiek aan te prijzen... Jammer, volgende keer misschien!

rendierlichtjes

Commentaren

Sjamajee ! Moest er eens van komen hé.
Fijne avond nog Lucretia, zoete groetjes

Gepost door: Breydel | 12-12-06

aha is dat den breydel ?
Ik had me hem helemaal anders voorgesteld.

Nog een fijne avond
Doeiii

Gepost door: gilles | 12-12-06

Prachtig hé, niemand stelde zich breydel zo voor hé, zelfs wij niet. Zij waren in ieder geval heel tof en ze lijken een heel gehecht koppeltje. Nu nog goede nacht wensen en tot kijk. daaag

Gepost door: emmy | 12-12-06

Mocht het eindelijk?? :-))) Ze zien er helemaal uit zoals ik me had voorgesteld hoor...geen verrassing..alleen die hoed had ik niet verwacht...vond hem meer een type voor een cap! :-)
En ja hoor, hij heeft een pijnstillende injectie gehad en voor de komende dagen sterke tabletten, maar daar moet ie persé eerst wat voor eten, anders kunnen ze zijn maag-darmkanaal beschadigen...slik! Leer mij die hond kennen...die eet geen hap als ie niet lekker is, dus dat wordt nog een probleem...maar heb al kipfilet ontdooid, misschien kan ik hem daarmee verleiden hahahahaha! Tjonge, het was echt wel een schrik hier hoor!
Lieve groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-12-06

*** Thanx!

Gepost door: mizzD | 12-12-06

:-) nu hebben we die ook allemaal eens gezien :-)
leuk gezelschap zo te zien
dan zal ik zondag moeten opletten :-)
nog een fijne avond verder
en voor straks alvast een goeie nachtrust
groetjes

Gepost door: Borriquito | 12-12-06

** Eindelijk krijg ik jullie dn te zien. Jammer dat er nog eentje mist.....
Groetjes

Gepost door: anita | 12-12-06

Hallo Zo nu hebben we ze gezoien :-) postje hieronder is vast Beesken niet
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 12-12-06

Axel ligt al lekker op mijn voeteneind hoor! Gaat wel goedkomen!
En ja...ik ben er maandag even in shock van geweest dat dingske gestopt is, maar als iets tegen gaat staan, dan kun je beter stoppen hè! Het zal wat minder fun wezen, maar je moet het toch ook zelf maken hè! Ik blijf m'n best doen...hoewel ik voor vandaag wel wer genoeg 'fun' heb gehad! ;-)))
Ik ga slapen! Welterusten!
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 13-12-06

hahaha... ...ik heb ook over en weer "gefietst" om toch maar een glimp op te vangen van wie nu eigenlijk wie is!
Ik heb de hele avond kerstkaarten zitten schrijven ,maar vóór het afsluiten van de pc was ik toch nieuwsgierig . En het wordt beloond! Ik ben niet verrast van Breydel. Zijn uiterlijk past bij de "praat" die hij "uitkraamt" (hihi). Wietje kon ik me niet zo goed voorstellen. Maar het was in elk geval grappig gedaan van jullie.Jammer dat ik zo in de uithoek woon,het is altijd een hele trip om iemand die centraler woont te ontmoeten. Maar nu kunnen we toch een gezicht op verschillende blogjes plakken en dat vind ik persoonlijk toch leuk.
Jij hebt ervan genoten hé ,dat voel je aan je schrijven. Nog een goede nacht en veel liefs.

Gepost door: magda | 13-12-06

:-) Ik was ook van de een zijn blog naar de ander zijn blog gegaa ntelkens er iets verscheen over die bewuste foto, maar uiteindelijk worden we dan toch nog beloond voor al dat over en weer geloop.
Allee ik hoop toch dat deze foto de ware is he want met die 4 musketiers moet je op den duur van niks meer verschieten en zou ook nog aan gefoefeld kunnen zijn aan deze foto he :-))
Groetjes

Gepost door: Etienne | 13-12-06

hahahaha wietje herkende ik wel een beetje van op een foto die breydel ooit van gepost heeft van op een vakantie. Ze stondtoen in 't water... Maar Breydel zelf, neen, ondanks 't feit dat hij hier dikwijls genoeg in mijn gleuf zit. Allé, van de brievenbus hè, viespeuken!!! Maar nu weet ik het dus... haha.... Breydel, uw rustige facteurwerken in onze straat zijn gedaan, vanaf nu staat de Blahterreur u op te wachten :D:D:D hihihi

Gepost door: Blah | 13-12-06

haha Lucretia je bent een vrouw naar mijn hart, eindelijk iemand die het aandurft "onze held" eens zonder zijn ijzeren maskerke te tonen, awel er is toch niets mis met Breydelke, hij mag goed gezien worden! En Wietje zeker.
Neen een voorstelling van iemand kan ik nooit maken, zit er altijd mijlenver naast, maar bij mij is het van geen belang hoor, als je maar goed met elkaar kan opschieten dat is het bijzonderste!
Lieve groeten voor je Lucretia en het allerbeste met je gezondheid, tot de volgende keer hier op je blogje !

Gepost door: Greta | 13-12-06

ja, Nu kan ik ook niet meer uitblijven, he!

Gepost door: beesken | 13-12-06

Ik had me Breydel ongeveer zo voorgesteld. Dus 't was niet zo'n verrassing voor mij. Nu nog Beesken... daar kan ik me moeilijker iets bij inbeelden. maar ik dnek niet dat dat kerstvrouwtje Beesken is. Prettige dag nog en bedankt voor 't spannende fotospel

Gepost door: Dolinneke | 13-12-06

Goedemorgen het een en 't ander gelezen op blogs dus zelf dan ook maar es komen kijken naar die " beruchte' Breydel whoehaaaaaaaaa niks op aan te merken. Alleen vind ik dat hij jullie ook op koffie had moeten trakteren, koffieklets os kletsgekoffiet maakt nie uit er kan er altijd nog wel eentje in toch??? hahahaha
Fijne dag nog ,met een heerlijk bakkie koffie :-)
knuff van Leekske

Gepost door: leekske | 13-12-06

Ben hier al terug en ben eens bij Beesken gaan kijken naar die echte foto maar er staat een vergissing op, heb het er ook bijgeschreven :-)))
Groetjes

Gepost door: Etienne | 13-12-06

Leuk zo'n blogbijeenkomst!
Ik ben gisteren aan mijn laatste experiment begonnen, nog 24 proefpersonen te gaan (waarvan al 3 terug niet afgekomen zijn... ). Ik ga ervoor, maar een rustige kerstvakantie wordt het niet, ik zal nog moeten afwerken. Maar sowieso thuis zijn zal mij zo'n deugd doen. Ik voel mij al dagen echt somber, ik wil hier weg, en gewoon weer op mijn gemak zijn bij wie ik me goed voel. Ik ben niet zo avontuurlijk aangelegd vrees ik, ik ben gewoon graag thuis, dan werk ik nog het best van al. Nog 8 keer slapen ;-) Het mindert hé!
Groetjes!!!

Gepost door: Isabel | 13-12-06

Lucretia Zo krijg je dan af en toe toch een beeld van iemand... al stond mijne kop ook deels te schitteren op andermans blog. Hahahaha.... neen teveel foto's van mezelf zet ik niet op mijn blog. Helemaal int begin, op mijn eerste post sta ik.... hahahaha!!!!!
Maak er een gezellige dag van en een dikke knuffel!!!

Gepost door: boogiepeter | 13-12-06

=^..^= Wel een knap vrouwke hé Wietje!! Hoe zou 't em da geflikt hebben???

Gepost door: Talleke | 13-12-06

Beesken heeft zeker gemist bij die laatst gepupliseerde foto! Die heeft zeker een paar maatjes meer dan ik! Nog een fijne dag .

Gepost door: emmy | 13-12-06

Versiering Hallo, bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.
Wat de kerstversieringen betreft kies ik voor de eerste :-)

Gepost door: pieterbie | 13-12-06

Die foto bij Beesken... staan jullie van je beste kant op! hahahahahhahaaaa!
Doeidoeiiii!

Gepost door: mizzD | 13-12-06

Lijkt een gezellig onderonsje!!! Leuk voor jullie dat het zo goed klikte!
Nog een prettige avond gewenst.

Gepost door: Ilona | 13-12-06

Alvast fijne eindejaarsfeesten. Groetjes,

Gepost door: danny | 13-12-06

Hallo, ik ben echt blij met je bezoekje en zal die kerstvent dan toch maar uit die afvalzak halen. Groetjes.

Gepost door: gidsjoris | 13-12-06

Hahahhahahahaaa .... :-))) heb ook al jullie " achterkant" mogen bewonderen en dat zag er ook goed uit moet ik zeggen ... ;-))) !
Groetjeeeeeeeeeees ... :-))) !

Gepost door: klaverke | 13-12-06

ja........ dat zal daar nogal een koffie klets geweest zijn
heb ook al enkele bloggers ontmoet en ook klikte het meteen luek he.
lees hier dat Veere U niet onbekend is wel daar ga ik ook graag naar toe om te zeilen
tof haven stadje met een rijke historie
groetjes

Gepost door: scottie | 13-12-06

:-) nog een fijne avond verder Lucretia
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-12-06

halloLucretia Mooie foto van jullie.Nog een prettige avond en lieve groetjes

Gepost door: janoke | 13-12-06

De commentaren zijn gesloten.