19-12-06

Kerstmarkt, blogvrienden, kerstkaarten ...

 

Eindelijk, eindelijk ben ik hier weer eens geraakt… het was niet mijn bedoeling mijn blogje in de steek te laten maar ik had me voorgenomen om eerst en vooral de KERSTKAARTEN te schrijven. Gisteren mijn adreslijst aangepast en vandaag zijn ongeveer alle kaartjes geschreven. Het zijn er 71 geworden… een heel pak. Ik heb ze ook allemaal voorzien van een klein gedichtje en daar kruipt wat werk in. Met volle moed was ik deze morgen begonnen maar al gauw moest ik vaststellen dat het met mijn geopereerde hand toch niet zo vlot ging … al dat geschrijf. Heb er toen iets op gevonden: het gedichtje geprint op een kalkpapier en dan in de kaartjes gekleefd met nog een klein handgeschreven tekstje erbij. Zo… morgen nu nog posten – dan komen ze nog voor de Kerst aan.

 

 

IMG_9709

IMG_9710IMG_9707

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9728IMG_9716IMG_9715

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9720

IMG_9719IMG_1425

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige zondag zijn we – zoals jullie al wel kunnen lezen hebben op de blogjes van Beesken, Borriquito en Emmy – naar de Kerstmarkt in Lokeren geweest.

Het is een superleuke dag geworden. ’s Middags afgesproken met Emmy en haar man in La Barakka en daar samen gegeten. Tegen 2 uur gaf Beesken een seintje dat ze ook was aangeland met G. We hebben allen samen nog een kopje koffie gedronken en dan zijn we de Kerstmarkt gaan verkennen. Ik vond het spijtig dat er op deze Kerstmarkt zo weinig typische kerstartikelen te krijgen waren – zoals je ziet op vele Duitse kerstmarkten. De meeste kraampjes waren eet- en drankgelegenheden met hier en daar wel eentje die een echte verkoopstand had. Dat hield ons echter niet tegen om plezier te maken – zelf de regen deerde ons niet. Op een gegeven moment kwamen we daar wel een heel bijzonder figuur tegen, vermomd onder een petje… G. had als eerste een vermoeden wie het was… en ja hoor het was hem: de one and only BORRIQUITO…

We hadden al een ganse tijd lopen speuren naar hem: hieronder zien jullie enkele foto's van mogelijke kandidaten:

 

 

IMG_1352IMG_1383IMG_1384

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1412

IMG_1416

IMG_1435

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1417

IMG_1353

IMG_1430

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pfff.... wat een gedoe dat gezoek ... maar eindelijk werden we beloond voor de moeite...

 

 

 

IMG_1419

IMG_1421

IMG_1361

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1371

IMG_1369

IMG_1367

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eigenlijk een stille man… niet zoals we hem kennen van op zijn blogje. En tot onze grote verwondering klikte het meteen met onze EMMY… wat die 2 daar allemaal te bespreken hadden in dat 'kotteke'  dat weet ik eigenlijk niet… het ging er heel gemoedelijk aan toe en Emmy’s ventje stond erbij en keek er naar…  Gelukkig is het niet elke week Kerstmarkt … hahaha…

 

 

 

IMG_1397

IMG_9731IMG_1359

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja onze Emmy… het is me er eentje… We hebben nadien bij een lekker dessertje en een kopje koffie naar haar fantastische verhalen geluisterd… we hebben wat afgelachen – de lachspieren deden er ’s avonds pijn van…

 

 

 

 

IMG_1436IMG_1427IMG_1429

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emmy heeft het snel weer goedgemaakt met haar ventje - ze waagden zich zelfs aan een dansje op countrymuziek... en Borriquito.... die verdween stilletjes met tranen in de ogen... al mompelend: "Emmy, vergeet me niet... tot vanavond op den blog???"

 

IMG_1426

 

 

IMG_1356IMG_1365IMG_9729

23:38 Gepost door Lucretia in Borstkanker | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook

Commentaren

hahaha wat een geweldig verslag! Ons Emmy heeft al wat moeten horen de laatste dagen, he!

Gepost door: beesken | 20-12-06

BEN ER DOOR AANGEDAAN ZO4N VRIENDSCHAP .
DAT GEEFT RILLINGEN .. GENIET ERVAN .LIEFS LIEN

Gepost door: LIEN | 20-12-06

Verslag valt geweldig mee, het kon erger hé ;-)) Je fotos zijn prachtig. De mijne zijn niet zo goed en ik heb er slechts een paar. Ik kom straks nog een kijken maar nu moet ik Marie van school halen.
Groetjes en een vriendelijke knuf

Gepost door: emmy | 20-12-06

:-) hahahaha
een prima verslag :-)
daarom had je al die foto's nodig hahahahha
een fijne woensdag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-12-06

halloLucretia Fijne woensdag en mooie foto's.Zo te zien hebben jullie je goed geamuseerd.En ons Emmy ocharme die heeft het gedaan.Maar wie zou nu niet bezwijken aan de scharmes van onzen Borri.Groetjes

Gepost door: janoke | 20-12-06

Hallo mooi verslag en foto's Lucretia
dit is een korte reactie is tussen mijne kuis door :-)
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 20-12-06

:-) Had al op verschillende blogs over jullie ontmoeting gelezen maar hier zie je ook nog een pak foto's erbij en dat maakt het natuurlijk nog leuker.
Groetjes

Gepost door: Etienne | 20-12-06

;-) tof verhaal, had al zo een vermoeden dat den borri meer lawijt maakt op zen blog dan in het echt.
en kaartjes schrijven vraagt idd wat werk,
hou je goed en winterzonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 20-12-06

Dag het lijkt ons een toffe bende,
alhoewel zo samenkomen ons niet aantrekt.
Hoe gaat het met de kleindochter nog?

Gepost door: Chili-Pepper | 20-12-06

Lucretia, het leek me daar wel een toffe bedoening op die kerstmarkt.
71 kerstkaartjes om te versturen ? De factuur zal content zijn.
Groetjes.

Gepost door: Piet | 20-12-06

wel Lucretia ik heb je recept gemaakt van je vis, en echt het is hier aangeslagen! Als je nog zo'n beproefde recepten hebt mag je ze van mij gerust plaatsen, het was héél lekker en vooral produkten die makkelijk te vinden zijn, dat is het voornaamste, dus met Kerst ga ik zelf koken en het wordt " Tarbot op de wijze van Lucretia", en de rest komt ook van de blogs echt een blogmenu hier.
Het allerbeste met de gezondheid want dat is voor ons toch het voornaamste nietwaar!
lieve groeten

Gepost door: Greta | 20-12-06

@ GRETA Ben blij dat je het lekker vond !! Zal het zelf klaarmaken op Kerstavond...
Heb inderdaad nog 3 recepten met vis die we leerden klaarmaken in de kookles van MARKANT. Ik plaats ze volgende week...
Groetjes

Gepost door: lucretia | 20-12-06

RUNE Hey Lucretia

Vrijdag wordt Rune geopereerd aan haar lipje. Als ik niet meer op je blogje zou geraken wens ik jullie, de mama en papa én natuurlijk Rune het allerbeste!
Groetjes patsy

Gepost door: patsy | 20-12-06

~ amaai dat zijn inderdaad veel kaartjes! Je zou al krampen krijgen in een gezonde pols!

Keileuk verslag verslaggever :-)
Nu zie ik tenminste de gezichten van een paar bloggers hihi.

Avondgroetje

Gepost door: Little me | 20-12-06

Ik kom je eventjes een hart onder de riem steken voor morgen. Probeer er voorlopig niet te veel aan te denken. Zoals ik al zei... Rune zelf zal er niet veel last van hebben! We hebben dinsdag Fran verder laten onderzoeken. Wil dit liever niet in detail op 't internet smijten. Maar tegen sommige mensen wil ik gerust mijn verhaal doen. Als je een privémailadres hebt, mag je dat laten weten via mijn mail op mijn blogje en wil ik je wel iets meer vertellen.Mensen die zelf met zo'n zaken bezig zijn, begrijpen zulke dingen toch iets beter... ;-) Gezonde mensen staan bij zulke zaken meestal niet stil! Maar steek al je energie nu maar in die fantastische kleindochter van jou! Dat is nu even het belangrijkste. ik volg wel op je blogje hoe het afloopt! Groetjes en probeer er het beste van te maken... het is voor Rune haar eigen bestwil.

Gepost door: Dolinneke | 21-12-06

Hi hi het leest als een stripverhaal met al die toffe foto's erbij.

Ik duim voor morgen! Sterkte voor jullie allemaal.

Groetjes

Gepost door: Elly | 21-12-06

Kerstwens Hallo Lucretia, Ik wens U, je familie een zaliqe kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar toe, "Laat licht en liefde en vrede jullie allemaal omaren en omhelzen in een splingternieuw jaar? Dat je gezondheid ook de bovenhand mag krijgen. Groetjes Andrea

Gepost door: andrea | 21-12-06

Fantastisch verslag! :-) En hele mooie foto's! Hoop dat de leuke herinnering aan een geslaagde dag je weer een beetje uit je dipje heeft getrokken? Maar niet verwondelijk hè meisje, zo'n dip...er zijn er die het voor minder hebben hoor! Het zijn een soort uitgestelde en onderdrukte emoties...en die komen er altijd uit..vroeg of laat. Komt wel goed.
71 kaarten!!! Ik vond mijn 58 al veel en had er al een lam handje van en daar stonden geen gedichtjes in hoor, alleen maar groetjes! (behalve dan bij de mensen die ik niet zo vaak zie! ;-) )
En morgen ben ik in gedachten bij jullie, maar dat zal ook allemaal best goed komen hè...en dan wordt Rune nog mooier dan ze nu al is! :-)
Lieve groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 21-12-06

De commentaren zijn gesloten.