29-12-06

Update ... Rune ...

Even een update in verband met Rune. Deze morgen, heel vroeg, vertrok ze met haar mama naar het ziekenhuis. De hechtingen mochten er uit en haar neusje zou worden vrijgemaakt. Gelukkig is deze keer alles heel snel gegaan (vorige keer had dat arme kindje gegeten om 9 uur 's avonds en moest ze nuchter blijven - de volgende dag, om 7 u 's ochtends, moest Rune in het ziekenhuis zijn en K. en V. hoopten dat het onmiddellijk haar beurt zou zijn om te worden geopereerd; maar nee hoor, pas om kwart over 9 kwam de anesthesiste haar halen. Rune was toen al meer dan een uur aan het huilen van de grote honger. Ze was toen met niks te troosten). Vandaag heeft K. amper een kwartiertje moeten wachten alvorens ze terug bij Rune mocht in de ontwaakzaal. De verdoving was deze keer enkel via een maskertje en niet met een infuus. Zonder verdoving zou het heel moeilijk zijn om zo'n kleintje stil te houden bij zo'n precisiewerk aan zo'n klein snoetje. Na 2 uur mocht ze al terug naar huis zodat vanaf nu alles terug normaal verloopt. Nu kunnen we echt aan Nieuwjaar beginnen denken.

IMG_9450

100_9142operatie

De laatste nieuwe hobby van Rune is: boekje lezen van Nijntje... Ze kan er een hele tijd zoet mee zijn. K. haar mama, was ook zo gek op Nijntje van Dick Bruna. Is een interessant figuurtje om na te tekenen en dan te laten inkleuren door de kindjes als ze al wat groter zijn. Heb dit dan ook vele malen mogen doen toen mijn kinderen klein waren.

100_9165hobby

Commentaren

Dag Lucretia Zo te zien hebben wij toch veel gemeen...
jij borstkanker... ikke ook borstkanker (wel al 7 jaar geleden)
jij een dochter van 29... ikke ook...
jij een kleinkind... ikke ook met dat verschil dat wat je kleindochter heeft... wel dat had ons Katrien ook. Katrien werd geboren met dubbel spleet en geen verhemelte... en nu die foto's hier te zien... die emoties van toen die komen nu terug...
Ik wens je dochteren natuurlijk ook voor jou, heeeel veeel sterkte want het zal nog een lange weg zijn die de kleine Rune moet doorstaan. Katrien is in totaal 32 keren geopereerd.
Ik ben blij te lezen dat het alweer zo goed met kleine Rune gaat... Ja de eindejaarsfeesten kunnen nu zonder zorgen beginnen!!!
Liefs

Gepost door: Lizy | 29-12-06

Fijn... Fijn dat alles achter de rug is voor Rune én dat het vandaag wat vlotter heeft gelopen.
Groetjes

Gepost door: Katy | 29-12-06

hoi Fijn dat Rune het zo goed stelt .Mooie foto trouwens met die witte veertjes

Gepost door: Angelique | 29-12-06

ewel ik ben echt blij dat alles goed verlopen is. Het zal voor jullie zeker ook een grote opluchting zijn.

Voor 2007 wens ik jullie een jaar toe gevuld met de warmte van vriendschap, het plezier van een lach, het geluk van familiemomenten en de heerlijkheid van een mooie herinnering.

Gepost door: Gilles | 29-12-06

Lap 20000, en dan dit mooie snoetje erboven op!!!!!!!
Perfect gewoon.... Op zo'n postje is het fijn dan een mooi getalleke mee te pakken se!!!!! Prooficiat en geniet van de eindejaar!!!!

Gepost door: boogiepeter | 29-12-06

Voila se Nen dikke link op mijn blog, en zo staat dat lief snoetje ook eens op mijn blog hééé!!! Ik voel me echt beter se dit te lezen, en hopelijk verloopt nieuwjaar nu rimpelloos voor jullie. En hopelijk alleen maar goede dingen voor 2007... dikke dikke knuufel, en vlammekes allom!!!!! XXX

Gepost door: boogiepeter | 29-12-06

Hallo Lucretia Wat zullen jullie blij zijn zeg dat alles zo goed verlopen is en Rune is een dotje
Ik wens jou en je familie het allerbeste in het "Nieuwe Jaar "
Liefs Ninne

Gepost door: Ninne | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.