05-01-07

Solden ...

Het is hier even rustiger geweest op mijn blogje. Blijkbaar zaten de 'feestdagen' - alhoewel toch kalmer verlopen dan anders - toch ook nog in mijn kleren en was mijn inspiratie een beetje zoek. Dinsdag startte al heel goed... K. en ik zouden het shoppingcenter in Sint-Niklaas eens gaan onveilig maken want - ZO DACHTEN WE - de solden begonnen! Neen dus, mis, ... de solden begonnen pas op 3 januari. Dat had ik even over het hoofd gezien. Het stond nochtans in koeien van letters op 2 mailingkaarten van bekende kledingzaken die ik kreeg toegestuurd... Maar niet getreurd: de volgende dag dan maar naar Shopping Zuid in Gent. Op veel blogjes las ik dat je overal rijen mensen voor de kassa's zag staan - dat het een en al gedrum was en zeer lang aanschuiven om te betalen. Bij ons dus niet... we zijn vroeg vertrokken 's voormiddags en in de eerste winkel waar K. voor een jas keek was het al prijs. Ik heb nog weinig vrouwen zo snel zien winkelen als wij. Jasje passen - maat ok - prijs ZEKER ok - betalen en weg! Nog even kinderkledij gaan kopen voor Rune en terug weg. Bij de Colruyt ging het al even snel - geen kat te zien daar. Ondertussen was het al tegen de middag en de meesten liepen dan niet gewoon boodschappen te doen maar waren allemaal richting solden denk ik - op een kwartiertje had K. al haar inkopen gedaan. Nog een belegd broodje gehaald en gezellig thuis opgegeten. Hé hé... nee mij hoor je niet klagen over inkopen doen in de soldenperiode. Kwestie van goed plannen en een beetje geluk.

Commentaren

Solden Wij hebben de solden ook
al achter de rug!
Gelukkig...
Want shoppen is niet echt mijn ding. :-)

Groetjes

Gepost door: emiel | 05-01-07

Hihihihi! Tja...ik zou nooit willens en wetens iets stelen, maar ik ben wel zo slecht om ze niet ergens op te wijzen ja! Andersom word je ook vaak belazerd hoor! Hoevaak ik het al niet gehad heb, dat ik met 20 betaalde en van 10 terug kreeg en dat ze dan bij hoog en bij laag volhouden dat ik 10 gegeven heb...sta je enorm voor joker en je gaat het schip nog in ook! Dus als ik eens voordeel heb doe ik niet meer zo moeilijk! Alleen bij m'n kaasboertje en m'n kaartenwinkeltje en zo...dáár niet! Maar die maken ook niet zoveel fouten ook! ;-)
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 05-01-07

hallo ! Ik lees dat alles goed gaat! Fijn en houden zo!
Ik heb het surfen op de blog ook op een laag pitje moeten zetten. Teveel om handen en veel de kleinkinderen op vakantie. Familie gaat dan wel voor hé!
Ik kan het best geloven dat de hele familie gelukkig is met de goede vorderingen na Rune's operatie !
En het is altijd fijn dat je bejaarde familie even in de watte kunt leggen!
Shoppen heb ik al achter de rug ,want toen ik in Limburg was zijn w e gaan daar alles gevonden wat ik wenste. Dus hoeft het hier zo nodig niet meer. Maar ik ga volgende week toch nog eens kijken ,de vakantie is dan voorbij en de kleinkinderen zijn dan weer naar huis. Er is altijd wel iets dat je nog kunt gebruiken en is het nu niet dan voor het volgende seizoen.
Ik wens jou en je familie een heel gelukkig 2007! En zekerlijk een goede gezondheid!

Gepost door: magda | 05-01-07

Lucretia Ik kom je gewoon een fijne avond toewensen

Gepost door: Angélique | 05-01-07

Voor de allereerste keer, heb ik nu ook eens chance gehad zie. Niet in een druk shoppingcenter, hoewel ik er met de bus op een kwartiertje sta, maar gewoon in mijn dorpje, in mijn straatje dan nog wel. 'K voel me der goed mee!

Gepost door: Jientje | 05-01-07

Hahahaha ja ja... iedereen heeft wel eens zo van die dingen hè! Mijn zus heeft eens met haar collega bij Ikea spullen gekocht voor de kinderopvang waar ze werkt en toen ze de spullen uitlaadden , zaten er allemaal spullen bij die ze helemaal niet hadden gekocht...ook kapotte erbij ,maar ook gewoon hele spullen. Hebben ze waarschijnlijk de hele kar retourspullen van die dag mee ingeladen! hahahahahahahahahahahahahaaa! Nou...kapotte spullen weggegooid en de rest verdeeld onder de collega's of voor de kinderopvang gehouden als dat er wat aan had...leuke dagje shoppen was dat hahahahahahaa!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 05-01-07

ik moet nog een keertje had woensdag niet echt het geduld...Heb mama laten kopen, zij vindt het altijd heel leuk met me te schoppen, ik ga later wel eens alleen.

Mailtje niet ontvangen ??? Liefs vivke

Gepost door: viv en de diertjes | 05-01-07

*** Ik was vandaag gaan shoppen en inderdaad viel het best mee . Ik heb ook nergens moeten aanschuiven . Zo is Soldenshoppen best wel leuk :-)

lieve groetjes

Gepost door: Ellen | 05-01-07

hallo, idd het moet niet altijd tegenzitten.
als je maar genoten hebt.
groet

Gepost door: Petcat | 05-01-07

Te druk! Die eerste soldedagen zijn me te druk. Ook al kijk ik in de tijd vooraf al eens goed rond en zijn er spullen die me aanstaan, tegen de tijd dat de koopjes beginnen zijn die er dan gewoonlijk al uit of hebben ze mijn maat niet meer. Al die stress is dan voor niets geweest dus berust ik maar en hou het voor bekeken.

Gepost door: Monique | 05-01-07

tjaaaaaa ik ken dat.
vorige week kon je in wijnegem op de koppen lopen,
en ambetante mensen soms.
het zal voor morgen zijn,
hopelijk vind ik nog iets naar men goesting!
en een broodje zie ik ook wel zitten se.
liefs en zonnkes

Gepost door: Sunny-Kay | 06-01-07

Poezerariteiten O ja , en nooit in ene keer op mijn schoot springen, maar eerst 3 keer op een bepaalde manier rond de stoel, voorpootjes op mijn schoot, terug weg, zelfde scerario opnieuw, en ga zo maar door. Die van jou heeft dan misschien ook van die autistische trekjes hé, of anders zijn ze heel gewoon Poesje Precies!

Gepost door: Jientje | 06-01-07

hey Uitgelachen??? Goed dan. :-) Neen hoor, ik lig hier zelf nog te lachen al ik eraan terug denk.
ben gisteren naar westland shopping geweest, viel erg mee met het volk, gelukkig!

Gepost door: beesken | 06-01-07

Lucretia Maak er een heel fijne zaterdag van ,en een heel fijn weekend ….muzikale groeten

Gepost door: Tilly | 06-01-07

:-) Ik ben gisteren ook naar de solden geweest en de drukte viel heel goed mee vond ik.Groetjes en een fijne dag nog verder

Gepost door: curly | 06-01-07

mailje terug

liefs viv

Gepost door: viv en de diertjes | 06-01-07

In Antwerpen was het heel druk met de solden!!! Dat ging niet zo vlotjes.
Nog een prettig weekend gewenst.

Gepost door: denkertje | 06-01-07

amai zo een sjans dat heb kik ni !!!!
Allééééé, gij lacht mij uit met mijn luchtgitaar en ge gaat zelf met afrikaanse dans beginnen???? wie van de 2 ist het zotste hè! ??? hahahahaha !!!

Gepost door: Blah | 06-01-07

De commentaren zijn gesloten.