16-02-07

I am so happy ...

Hallo allemaal,

voordat ik terug over mezelf begin te schrijven wil ik jullie even enkele foto's laten zien van Rune -  mijn schattig kleindochtertje. Sinds ze werd geopereerd op 22 december is ze zoveel veranderd. Haar mooie twinkelende oogjes heeft ze behouden en het lachen heeft ze niet verleerd. Integendeel... De operatie is zo goed geslaagd... Het doet zo'n deugd haar zo te zien evolueren. Ze betekent zoveel voor ons allemaal hier.

Eén ding wil ik ook kwijt over mezelf: I am so happy !!! Vorige week had ik een eerste check-up (kankeronderzoek 1 jaar na de eerste chemokuur... botscann, longfoto, echo van de lever en het abdomen, bloedtesten,...) en vandaag kreeg ik de uitslag: alles ok!! Tijd om te vieren dus. Ik ben naar de onderzoeken gegaan met een gerust hart - ik wou me voordien geen zorgen maken en dat is me ook gelukt! Ik ben zo ongelooflijk blij... ik kon iedereen die ik tegenkwam vandaag wel knuffelen.

Dank aan iedereen die hier kwam lezen of een berichtje achterliet tijdens mijn lange 'afwezigheid'! Ook aan jullie een 'knuffel'.

A'ke: jou wil ik speciaal bedanken voor je support... volgende week vrijdag gaan we er enen op drinken... wie kan beter weten dan jij hoe ik me voelde vandaag...

Commentaren

Lucretia ik voel het warme geluk tot hier, ben zelf ook heel blij voor je.
En geef je kleindochtertje een dikke knuffel

Gepost door: viv | 17-02-07

heel graag gedaan voor een lieve, vaste blogvriedin. Ik hoopte echt op dit goede nieuws kusje

Gepost door: viv | 17-02-07

Da's goed nieuws en mooie foto's! Ik ben heel blij voor jou!!
En ik ben ook heel blij voor Rune!!
Lieve groetjes

Gepost door: wina | 17-02-07

Lucretia, veel goed nieuws hier en daar ben ik blij om.
Heel veel groetjes.

Gepost door: Piet | 17-02-07

Ik ben blij dat je er terug bent Lucrèce en nog blijer als ik al het goede nieuws lees. Geniet ervan!!!!
Wat een mooie foto's van Rune, ze is echt een dotje.

Gepost door: Elly | 17-02-07

Dat is pas goed nieuws, zker voor jouw maar ook voor Rune.
Geniet er maar eens dubbel en dik van.
Groetjes

Gepost door: katy | 17-02-07

Proficiat met dit goede nieuws voor jou. en ook heel fijn dat Rune zo goed evolueert. Ook een dikke proficiat voor haar dus.
Groetjes

Gepost door: christine | 17-02-07

Dat is heel goed nieuws voor u!
Fijn weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 17-02-07

Oooooh...ze wordt steeds mooier ! :-))) Geweldig hè, wat die dokters toch kunnen...ze straalt helemaal die kleine Rune! Lijkt me niet meer dan logisch dat jij dan ook straalt Lucretia! En ik ben echt hartstikke blij van je goede nieuws...toen het hier zo lang stil bleef, kneep ik 'm wel een beetje hoor, dat mag je gerust weten. Was echt heel bang dat het flink minder met je ging. En dan nu dit geweldige nieuws! :-)))) Ik trek straks een flesje wijn open en drink er eentje speciaal op jou!
Lieve groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 17-02-07

*** Prachtig nieuws is dat allemaal. Geniet van het weekend!

Gepost door: nana | 17-02-07

Zo...dat smaakte best hoor! :-))) En nee...geen nordic walken meer voor jou...ga jij nu maar gewoon lekker wandelen! Vééél fijner! En ook al heel goed voor je hoor!
Mijn verslagje van vandaag staat erop...morgen ga ik in Waalwijk wandelen...met of zonder stijve bil! hahahahhahahaa!
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 17-02-07

Als ik vriendje lief in de ogen kijk... wordt er van alles gemasseerd wat niet echt nodig is...alleen maar lekkerrrrr! hahahahahhahahahaha!
Liefs.

Gepost door: mizzD | 17-02-07

Wat een fantastisch nieuws allemaal! Ik ben zo blij dat je terug bent!!!! Maak er een superweek van en ik duim alvast voor het lentezonnetje! Groetjes, Isabel

Gepost door: Isabel | 19-02-07

De commentaren zijn gesloten.