10-04-07

Oproep ! Wie stuurt een kaartje naar Marc? ...

Dit vond ik op Marc Vloeberghs blogje (geschreven door Anita...)

"WIE DOET ER MEE???

Ik wil iedereen die hier een bezoekje brengt , vragen om een kaartje op te sturen naar Marc. Nu ben ik wel erg vroeg maar ik weet niet precies hoelang het duurt voordat de kaartjes bij hem bezorgd worden.

Hij is vrijdag aanstaande de 13e jarig en hij ligt nog in het ziekenhuis. Nu is er de mogelijkheid om een digitale kaart naar hem op te sturen en ik zou het leuk vinden als hij er héél veel zou krijgen. Dus klik even op deze link en dan hoef je alleen even deze gegevens in te vullen en wat gegevens van jezelf natuurlijk anders weet hij niet van wie de kaart afkomstig is.

Hij heet dus Marc Vloeberghs en komt uit Putte. De afdeling is 445 en de kamer is nummer 11." (geschreven door Anita)


Ik zou het fijn vinden dat we met z'n allen een digitale kaart zouden sturen. Het kost niets en ik denk dat we er Marc een groot plezier zouden mee doen. Denken jullie ook niet??? Klik dus op die link hierboven en vul de nodige gegevens in. In het ziekenhuis wordt de kaart voor hem geprint en aan hem bezorgd. DOEN DUS !!

(ps: de afdeling en kamernummer zijn vandaag gewijzigd - ik heb ze dus hierboven al aangepast!!)

 

Commentaren

Mag ik je ondanks dat ik een dag te laat ben, nog een hele fijne 51ste verjaardag wensen ? Hieronder te lezen heb je ervan genoten ! Het belangrijkste is, dat jij je goed voelt en degenen het dichtst bij jou. Voor ons hoeven ook geen uitgebreide feesten.
Fijn dat je de oproep voor Marc hier ook zet, heb hem deze namiddag al een kaart verstuurd ! Het zal hem én Anita deugd doen!
Slaapwel seffens, lieve groeten;-)

Gepost door: nicole | 10-04-07

** THANKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: anita | 10-04-07

HAllo Eérst en vooral wel één dag te laat een gelukkige Verjaardag Lucretia , wel fijn om zo rond de Paasdagen te verjaren dan bedoel ik meer de tijd van het jaar de lente
Ik stuur meteen een kaartje naar Marc
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 11-04-07

Great minds think alike hè! :-))) Zag je reaktie bij Anita! :-) Zo'n e-cardje heb ik al gestuurd...meerdere hahahahaa! Maar altijd leuk om nog meer mensen aan te sporen een kaartje te sturen...niks zo leuk als kaartjes te krijgen in het ziekenhuis! Vooral als je jarig bent...en dan ook nog op vrijdag de 13e! :-)
Lieve groetjessssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 11-04-07

Een prachtig initiatief deze kaartjes! Ik heb er meteen eentje verstuurd.
Ik wil je ook nog een grote proficiat wensen met jouw verjaardag met 3 grote zoenen erbij. En een virtuele knuffel!

Liefs,
Isabel

Gepost door: Isabel | 11-04-07

een hart onder de riem beste marc ik heb onmiddelijk een kaartje gestuurd. ik wil je langs deze weg veel sterkte toewensen. want kanker hebben, is zeker en vast geen lachertje!. ik kan daar ook van meepraten zelf heb ik leukemie gehad en heb in gasthuisberg gelegen. ik ben ondertussen aan de betere hand. dus als ik die ziekte kan overwinnen dan kun jij dat ook ZEKER WETEN!! dus kop omhoog en al heb je wel eens een slechte dag onthou dan maar "na regen komt zonneschijn". groetjes en bye bye cindycyrtm

Gepost door: cindy | 11-04-07

Een zeer mooi initiatief.
Kaartje is reeds verzonden.
Groetjes

Gepost door: Katy | 11-04-07

mijn lieve scheet ik kom nu pas zo een beetje overal bloggen en ik zie dat je zelf ook jarig bent geweest. Een hele dikke knuffel daarvoor en een paar vette bezen!!!! Ik wens je nog veel vette jaren toe, meid!!!!
En ik vind je idee om ze in Leuven te doen overstromen met kaarten heel goe, ik doe mee :D

Gepost door: Blah | 11-04-07

hela!!!!! eerst en vooral een welgemeende proficiat met U verjaardag! en dat ze zeggen wat ze willen die van 1956 mogen er zijn ,Lucretia
zal direkt een kaartje sturen
groetjes

Gepost door: scottie | 11-04-07

nog een fijne verjaardag Hey Lucretia

Ik ben 2 dagjes te laat maar zoals je zegt ... je bent een heel jaar jarig :-)
Nog een dikke proficiat met je 51ste verjaardag.

Groetjes

Gepost door: patsy | 11-04-07

prachtig blogje dat je daar hebt ! Ben even bezig geweest met lezen op je blogje, het is niet dat ik persoonlijk zelf ervaring heb met kanker, maar ik werk in een ziekenhuis en die materie interesseert met wel. Ik lees dat je het vooral heel moeilijk had met de wachttijden (2 maanden ??) die je kreeg tussen het horen van het verdict en de operatie. Want het is waar, een mens zou van minder stapelgek worden. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk geopereerd worden eens je weet dat er kanker in je lijf zit. Die lange wachttijden indiceren nogmaals dat waarschijnlijk enorm veel patiënten zwaar ziek zijn. Er is nood aan meer, dat is duidelijk. In elk geval, speciaal voor jou, zal ik nog wat extra preventieve reclame tegen borstkanker op mijn blogje plakken.
Ik blijf in elk geval verder bloggen naar jouw siteje.
Groetjes magickris10tje

Gepost door: magickris10tje | 23-04-07

De commentaren zijn gesloten.