12-04-07

Update over Rune ...

Vandaag ben ik even bij Rune geweest in het ziekenhuis. K., heeft bij haar overnacht en wou even over huis gaan om wat extra spullen te halen.

Ondertussen heb ik bij Rune aan haar bedje gezeten. Er kon al terug een lachje af en stilletjes was ze ook wat aan het brabbelen... ze maakt van die leuke geluidjes: lalala...lalalala...lala. Het klonk alleen heel erg hees.

Ze ligt met een infuus en dat vond ze blijkbaar wel interessant. Vannacht had ze al aan het verband zitten pulken en nu speelde ze met de plastic darmpjes van het infuus. Tot mijn verwondering heeft ze toen ook een uurtje geslapen... dat is niet zo evident omdat ze toch niet in haar eigen omgeving is; er is ook steeds van alle lawaai.

Voorlopig mag ze nog niet naar huis. Ze moet minstens 24 uur koortsvrij zijn en ze moet ook voldoende plassen. Door de hoge koorts van de laatste dagen had ze uitdrogingsverschijnselen en dat moet eerst worden opgelost.

Het komt allemaal wel goed met haar. Het is een vechtertje... en waar ze nu is is ze in goede handen. Gelukkig mag haar mama bij haar blijven. Dat is voor zo'n kleintje toch wel belangrijk.

Met mij gaat het vandaag al wat beter. Soms heb je van die dagen dat alles tegelijk op je af komt en dan lukt het niet goed om dat allemaal te assimileren... een goed gesprek kan wonderen doen; een lieve reactie van jullie bloggertjes kan 'helend' werken. Waarvoor mijn dank!

Commentaren

Rune is in goede handen... dat kan niet mis gaan!
En bedankt voor je mailtje Lucretia...ik zal wel weer kunnen slapen...ik hoop jij ook! :-)
Liefs.

Gepost door: mizzD | 12-04-07

God zij dank, gelukkig maar, maar zo'n kleintje recupereeert snel hé, misschien wel rapper als wij! En 't is dan een vechtertje, dat zal in de genen zitten zeker?
Voor de rest niet teveel piekeren hé?

Gepost door: Jientje | 13-04-07

hey Weer even schrikken toen ik hier op je blog kwam. Ik wens de kleine Rune dan ook een zeer spoedig herstel en voor jullie veel sterkte om dit slechte nieuws een beetje te verwerken. Geef haar in ieder geval een enorme dikke knuffel en neem er zelf ook één!

Gepost door: beesken | 13-04-07

Lucretia, Je kreeg alweer slecht nieuws te verwerken. Maar Runeke spartelt er zich wel door hoor ! Ik herinner me dat onze zoon op ongeveer dezelfde leeftijd ook eens is opgenomen in het ziekenhuis wegens hoge koorts en uitdrogingsverschijnselen. Het komt wel vaker voor. Maar in het ziekenhuis zullen ze goed voor haar zorgen en haar snel weer beter maken.
Groetjes.

Gepost door: Piet | 13-04-07

Hallo Oei dat was even schrikken toen ik je postje hieronder las ,maar blijkbaar gaat het al best goed met Rune , ik begrijp je bezorgtheid als zo een kleine meid naar het ziekenhuis moet gelukkig is je dochter steeds bij haar en hopelijk is ze vlug weer thuis
liefs Ninne

Gepost door: Ninne | 13-04-07

Hey Lucretia Natuurlijk zijn we hier om jou een hart onder de riem te steken! Runeke komt er zeker doorheen, dat zie je zo aan dat snoetje! Die kleintjes zijn ineens doodziek maar ook ineens weer kiplekker, wacht maar af!
Soms hoopt de ellende zich een beetje op hé en dan kan een goed gesprek of eens goed huilen idd. heel veel deugd doen.
Hou je taai meid!
Liefs

Gepost door: Bientje | 13-04-07

Gelukkig gaat het al wat beter met Rune! Hopelijk kan ze snel weer naar huis en in haar eigen bedje slapen!:-) Trouwens, 'k vroeg me af of je dat interview nog op pc had? Had gelezen dat je het ingescand had voor mizzD.. Zou het mogelijk zijn mij dat ook eens door te sturen? 'k Zou het graag es lezen..

Groetjes!

Gepost door: Romina | 13-04-07

Prettig weekend. Lucretia,
Het weekend staat weer voor de deur,
het is stralend weer en ze voorspellen nog meer zonnige dagen.
Morgen is er een testuitzending van Popcorn City,
een streling voor het oor,
allen op post zou ik zeggen.
Het team van Radio Ekspress wenst U
een prettig weekend.
Muzikale groetjes.
DJ-BO & CO.

Gepost door: DJ-BO | 13-04-07

Ben weg het weekend... probeer jij een beetje van het mooie weer te genieten hè? Met Rune gaat het vast snel goedkomen en ook niet teveel tobben hè meid! Je slaat je er wel weer doorheen...Rune heeft dat vechten niet van een vreemde! :-)))
Liefs.

Gepost door: mizzD | 13-04-07

veel beterschap voor het kindje en veel liefs voor u

Gepost door: clement | 13-04-07

Echt blij dat het beter gaat met Rune.

Gepost door: gidsjoris | 14-04-07

LUCREEEEEEEEEEEEEEEEEETIAAAAAAAAAAA Oei oei, wat een slecht nieuws allemaal, en ik hoop van harte dat alles snel in orde komt, met Rune, met jezelf, met alles.
Ik kwam je ook bedanken voor je regelmatige bezoekjes op mijn blogje, want dat is jarig vandaag, al is dat bijzaak bij hetgeen ik hier lees. Daarom een hele superdikke knuffel en weet dat er mensen aan je denken! Liefs en tot snel

Gepost door: boogiepeter | 14-04-07

De commentaren zijn gesloten.