22-06-07

Santiago de Compostela ...

Om onderstaand postje een beetje te illustreren - althans wat het reizen betreft - plaats ik hier enkele van de vele foto's (4300 in totaal) die we maakten tijdens onze rondreis in Spanje.  Deze foto's werden gemaakt in Santiago de Compostela.

IMG_4686

IMG_4634

IMG_4609

IMG_4601
 
IMG_4646

Aan iedereen een prettig weekend en speciaal voor mizzD's tieltslaande tellertje (100.000 bezoekers telde die vandaag !!) plaats ik hier een typisch Nederlands bloemetje. Gefeliciteerd mizzD maar ook bedankt! Bedankt omdat je me zo dikwijls aan het lachen maakt en het leven van de lichte kant laat zien. Jij bent een van de vele mensen die me dagelijks een beetje zon stuurt.

IMG_7236

Commentaren

Lucretia dat was zo te zien een heel fijn verlof en inderdaad Mizzd zorgt altijd voor een vrolijke noot .
Bij deze kom ik je nog eens een fijn weekend wensen ...liefs Tilly

Gepost door: Tilly | 22-06-07

Aaaach lieverd!! Ik reageer hier eerst nog effe, want ik vind de bloemen geweldig mooi! Ik ben heel blij met en trots op wat je over me zegt...ik zeg altijd maar dat ik gewoon maar m'n best doe hè...meer kan een mens niet doen! ( alleen neemt niet iedereen die moeite helaas..!)
Hartstikke bedankt voor die prachtige tulpen...m'n lievelingsbloemen! En ik kom hier ook ontzettend graag lezen hoor...een lach en een traan hè...dat is het leven en dat vind je ook terug op de beste blogs, waarvan dit er eentje is!
Heel veel liefs!

Gepost door: mizzD | 23-06-07

Santiago! Je mag het zelfs aan die grote klokken hangen van die foto boven,je ziet er heel gelukkig uit,dat je daar was is een heel groot VOORRECHT,samen met je man ,hij heeft zeker ook wel bijgedragen ,dat zie ik gewoon.
En ik geloof dat je daar aan ELLY hebt gedacht,waarvoor DANK!

Gepost door: Ma Elly | 23-06-07

Wat een ontroerend verhaal, ik ben zelf net terug na 4 maanden lopen uit Ned. Heel mooi zoals je dit hebt gedaan . Ultreia!! En verder nog een buen camino op je levenspad. Liefs Stella.

Gepost door: stella | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.