23-06-07

Fotoreeks Santiago de Compostela ...

 

 

 

00:39 Gepost door Lucretia in Reizen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: santiago de compostela, spanje, spain |  Facebook

Commentaren

Bedankt dat je langs kwam ,'k ben ook efkes komen bijgelezen Je hebt hele mooie foto's laten zien van jullie reis! Mooie souvenir is dat. Spijtig dat je het mooie weer moest missen. Maar zoals de voorspellingen zeggen, wordt het hier een warme zomer dit jaar!
En ik heb ook je vorig verslagje gelezen, ik krijg er een beetje koud van. Och, al dat commentaar ...moest je dan kunnen je oren sluiten of gewoon weggaan. Maar misschien moeten die mensen wel eens op hun plaats gezet worden,maar door wie? Als je dat dan ook nog weer zelf moet doen. Ja, dat is dan echt té veel hé!
Zet dit uit je hoofd en leef zoals je zelf wilt en zoals je nu bezig bent! Het is je volste recht als je terug "de oude wilt zijn" En op de foto's te zien ben je al heel goed op weg, je ziet er stralend uit!
Mag ik je nog AL HET BESTE wensen...

Gepost door: wina | 23-06-07

Thx Lucretia heel toffe foto's, liefs en hou je goed he, dikke knuffel

Gepost door: viv | 23-06-07

Lucretia, Prachtige foto's hoor. Zo te zien hebben jullie een schitterende reis ondernomen. Jammer dat het weer roet in het eten kwam strooien, maar jullie hadden de zon in het hart en dat maakt veel goed hé ?
In je vorig postje liet jij je even gaan. Ook daar dienen blogs voor, om je even af te reageren als het nodig is. Daar hebben we allemaal wel eens behoefte aan. Soms kan een klein druppeltje de emmer laten overlopen hé ?
Ik wens je nog een heel fijn weekend toe.

Gepost door: Piet | 23-06-07

Oei dat valt dan letterlijk in het water maar hé er komen nog dagen;).
Bedankt voor je bezoekje!
Mooie foto's leuk gedaan met die kadertjes.

Have a nice day!
Xxx V'ke.

Gepost door: Vicky | 23-06-07

Ik was allang op... maar ben na het uitslapen ( beetje vooruit slapen voor vannacht hè :P) meteen boodschappen gaan doen!!
Zeg...schitterende foto's hoor...jullie hebben het zo te zien inderdaad ondanks het weer toch fantastisch gehad met z'n tweetjes! ( ja ja...op deze schijnt de zon, dat zie ik ook wel! :-))) ) En wat zie je er goed uit meid...beetje blonder hè?
Lekker hè...churro's! mjammm...die eet ik meestal op de Duitse kerstmarkten...héle andere setting! hahahahahahaa!
En je man...geen last van zijn rug gehad? Ik hoop het natuurlijk niet...al vervelend genoeg dat het weer niet je-dat was...kun je dat soort dingen missen als kiespijn! ;-)
Btw...NEEEEEEEE ik ben dat niet...dat heb ik er toch duidelijk bij gezet? Maar tussen ons gezegd en gezwegen...het figuur komt in de buurt...whahahahahahhahahahahahahhaaaaa!
Fijne dag nog Lucretia!
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 23-06-07

Hallo, ik ben eventje komen bijlezen van de afgelopen week.
Jouw fotoreportage van je reis is zoals we van jouw gewoon zijn weerom prachtig.
Jullie zien er beiden super goed uit.
Bij je postje van ik wil me weer voelen zoals vroeger ; wie niet ? Mij lukt het ook niet. Als je het recept kan vinden, mail je het me dan door?
Geniet van de zonnestralen,
Groetjes

Gepost door: katy | 23-06-07

Dag Lucretia;-) Komen bijlezen. Prachtige foto's !
En ja, wij kennen dat hier helaas ook, dat je leven geleid wordt door afspraken van de ene arts naar de andere...Machtig wat jij en je ventje gedaan hebben ! Spijtig van het weer, zeker als je naar wat zon snakt !
Je grenzen aftasten...ik overschrijd de mijne voortdurend en moet daar dan ook de gevolgen van dragen, maar 't is idd heel moeilijk om je erbij neer te leggen dat iemand van in de 70 dikwijls meer kan dan ik...Ben nooit meer de oude geworden na mijn ongeval, dat heeft zo vérstrekkende gevolgen en 't wordt er niet beter op. Ben benieuwd wat mijn "nachtwerk" met mijn al zo fragiele gezondheidstoestand gaat doen, maar de werkgevers houden daar geen rekening mee hé, tegenwoordig !
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 24-06-07

hallo het is een mooie foto reeks
maak er alvast nog een leuke zondagavond van
knuffels

Gepost door: ludwig | 24-06-07

fijn dat we mogen meegenieten van je foto's. Dank je.
4300 - EUHHH!

Gepost door: sodade | 24-06-07

Ik kom je nog een fijne zondagavond toewensen. liefs

Gepost door: Angélique | 24-06-07

De commentaren zijn gesloten.