24-06-07

Voor en na ...

Als kindjes bij de oma worden afgeleverd zien ze er meestal 'afgeborsteld' uit... Heel netjes de haartjes gekamt zoals op de eerste foto.

24juni2007100_0533

Het resultaat bij aflevering aan de mama zie je hieronder. Het was echt wel oefenen om de haartjes in de goede richting te krijgen na haar badje! Hahahaha

Volgende keer een gebruiksaanwijzing meegeven hé Kim!!

 

24juni2007100_052724juni2007100_052824juni2007100_0529

Commentaren

Ze ziet er schattig uit !! Dat Rune maar gauw van haar braces verlost mag zijn, ze zal gelukkig zijn en jullie ook!
Och zo'n inklapbaar busje we hebben hier ook zo eentje, al jaren wordt er hier mee rond gesleurd. Zelfs de tweeling van 11 kan het nog gebruiken, al is het maar om (voor één van de twee) eens in afzondering te gaan! En...heb je er ook al mogen in zitten? Neen? Dan komt dat nog wel...en je zult het niet kunnen weigeren!
Lieve groetjes
p.s. Magda is toch overal bekend hé!

Gepost door: wina | 25-06-07

heerlijk zo'n fotoreeksje. Brengt wat herinneringen aan lang geleden naar boven, toen we soms een manneke in bewaring kregen en hem ook maar niet konden afleveren zoals hij gebracht werd.
Genieten hoor, van dergelijke foto's.

Gepost door: sodade | 25-06-07

Koddig! En ze heeft er duidelijk plezier in hoor!
Liefs

Gepost door: Bientje | 25-06-07

awel ik vind dat laatste kapsel anders wel heel "cool"!

Gepost door: beesken | 25-06-07

Grappige fotootjes! Rune geniet van haar lieve gekke oma zo te zien. Toch nog even oefenen om dat prachtige kindje met een mooi kapselke naar haar mama te sturen Lucrèce :-)

Gepost door: Elly | 25-06-07

Zo'n koddige foto's!!! Ze is echt supercool nu ;-) Dat busje lijkt mij ook fantastisch speelgoed.

Ik ben blij dat je van je reisje genoten hebt (blijkbaar ook met héérlijke churrros!) en ik hoop dat je een evenwicht vindt waarin je je goed voelt. Anderen zullen het inderdaad misschien goed bedoelen, maar dan nog kan het geen kwaad om ze eens jouw standpunt te laten horen. Denk in de eerste plaats aan jezelf, je lichaam zal wel automatisch zijn grenzen aangeven.

Lieve groetjes,

isabel

Gepost door: Isabel | 25-06-07

Ik reageer hier nog effe hoor! :-) Wat een schetige foto's hahahahaa! Vind het haar op de tweede foto het mooist! hahahahahahahahaa! Toen ik nog peuterleidster was, had ik er meisjes bij met heel lang haar en dan heel mooi in vlechtjes of strikjes...dat was een rámp voor mij als dat eruit ging...ik kan dat soort dingen ab-so-luut niet! hahahahahahahhahaaa! Dan stuurde ik ze naar m'n collega...die was er goed in en vond het leuk ook nog! hahahahahhaaaa! Dan stuurde zij mij jongetjes die niet te hanteren waren om te 'temmen'...daar was ik dan weer goed in! hahahahahahahaaa! Iedereen tevreden en gelukkige kindertjes...mooi toch! Zo te zien aan de fotootjes van Rune (ook die met het busje) heeft ze een superdagje gehad bij oma...ik had niet anders verwacht! :-)))
Lieve groetjessssssssssss!
ps. hoop dat het meevalt in het ziekenhuis!!!

Gepost door: mizzD | 25-06-07

Prachtig! Bedankt voor je bezoekje en je reactie!!
Het zijn echt super grappige en koddige foto's!!!
En een bloem van een kind!!

Groetjes, Zofie

Gepost door: Zofie | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.