25-06-07

Bijgepraat ...

 

P1050538P1050537P1050536

24juni2007P1050531

 

 

 

 

Zo, we kunner er weer tegen voor een paar weken. Alle laatste nieuwtjes werden geupload, de laatste roddeltjes verteld, onze pijntjes besproken, foto's van de kleinkinderen bekeken (Roos) en mijn kleinkindje werd live bewonderd. (foto van Rune en mij werd gisteren genomen...vandaag vergeten!)

Kim en Rune hadden de wafelgeur ergens opgesnoven en waren daarop afgekomen.

Opnieuw een mijlpaal in het leventje van Rune: ze proefde voor het eerst de wafels van oma!

Sinds ze werd geopereerd had ze niks geen boterhammetjes, koekjes, ed. mogen sabbelen (nee, niet knabbelen want ze heeft nog maar 1 tandje...) en vanaf vandaag kan ze terug zachte dingen beginnen eten. Wat is er dan lekkerder dan die boterhammetjes? Juist, ja... de zachte randjes van oma's wafels. Njammie, njammie.

25juni2007P1050541

Vanmorgen was ze op controle bij de kaakchirurg. Er kan niet worden bevestigd of het verhemelte na de sluiting volledig dicht is gebleven. Is niet goed te zien. Afwachten nog tot september tot haar volgende controle door het schisisteam.

En nog groot nieuws!!!! De spalkjes werden weggenomen. Rune kan haar armpjes eindelijk opnieuw vrij bewegen en ik denk dat ze vanavond zalig zal slapen; ze kan nu terug zelf haar knuffeltje tegen haar snoetje duwen.

Commentaren

LUCRETIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, niet omvallen, niet verschieten, maar den Boogie is er eindelijk nog eens geraakt zie!!!!! Pfff, eerst jij zo lang weg, en ik nu ff druk, maar alles op zijn tijd, want je vergeten ben ik zeker niet hoor. Lezen kwam ik regelmatig hoor!!! En het doet me plezier deze hele mooie foto van Rune te zien, zo zie je maar dat die operaties esultaat geven he en die wafel, die zal wel gesmaakt hebben he... en ook dat die spalkjes weg zijn!!! Want ik had echt medelijden met haar... en die knuffel, die zal extra geknuffeld worden se, neem dat maar aan.
Ook jij krijgt een knu, maar dan van mij, een dikke zoen erbovenop, een brul van hier tot daar bij jou en terug en tot sneller de weller!!!!!
XXXX

Gepost door: boogieééééééééééééé | 25-06-07

;-) Hey Lucrèce ben ook hier nog even binnen gelopen. Ik heb het geweldig druk maar nu en dan zet ik mij toch een momentje aan de pc. Mooie foto van Rune hoor. Bijna één jaar hé?
Nog een fijne avond en bedankt voor je bezoekje nu en dan.
Lieve groetjes.

Gepost door: emmy | 25-06-07

Mooie foto van jou en Rune!
Fijn dat de spalkjes eraf mochten!
Liefs

Gepost door: Bientje | 25-06-07

Ooooh! Wat een leuke foto van Rune weer! En die barcode-post van hieronder is te gek hahahahahahhaaa! Je moet inderdaad echt op zoek naar zo'n codelezer hoor! hihihiihihihihiiii!
Nog geen definitieve uitslag over dat gehemelte...jammer...maar voorlopig is geen nieuws goed nieuws denk ik?
Een gezellige dag vandaag voor jou...lekker met wafels en vriendinnen en dochter en kleindochter...wat wil een mens nog meer! :-)))
Je zult de zon nauwelijks gemist hebben!! ;-)
Lieve groetjesssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-06-07

Lucretia er was hier voor mij weer heel wat bij te lezen en de foto´s zijn ook heel mooi .
En je zal nu wel zalig slapen vanacht .
Ik ook hoor na een weekendje Nederland ,het concert van Frank van Etten was grandioos ,de foto kan je bekijken via een link op mijn blog .
Een goed begin van een nieuwe week ...liefs Tilly

Gepost door: Tilly | 25-06-07

Wat goed dat de spalkjes weg zijn.
Ik duim voor goed nieuws in september !

Gepost door: els | 26-06-07

Dag Lucretia;-) Thx voor je bezorgdheid, vandaag héél goed geslapen (tot 17u30), gisteren was het minder...'t lichaam moet wat aanpassen hé !
Mooie foto's alweer, zeker die van Rune ! 't Zal haar gesmaakt hebben ! En gelukkig is ze nu van die spalkjes verlost, pfff stel jezelf in de plaats..
Fijne avond nog, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 26-06-07

mooi fijn toch hoe jij houdt van het leven en je kleinkind; ik kan er mij aan optrekken, mooie foto van Rune

Gepost door: emily | 27-06-07

Net een stukje bijgelezen. Wat een flinke en moedige Rune zeg. Goed dat de spalkjes er al af zijn.
Lieve groetjes.

Gepost door: ceecee | 27-06-07

Ze is echt om op te eten op de foto. Geweldig!!!!

Gepost door: Isabel | 27-06-07

laat ons duimen voor goed nieuws in september! we duimen allemaal met je mee, ...

zo'n schatje hé

Gepost door: ann | 27-06-07

hallo leuk om te zien dat het met jullie allemaal goed gaat. Rune zit er prachtig uit. Ivm de china-kindjes, ze komen meestal naar hier vanaf een 10-tal maand tot de 3-jarigen. Ivm gesprekken voor mensen die met kanker geconfronteerd worden, zijn er inderdaad velen die graag een babbel hebben hebben wanneer ze ziek zijn maar ook daarna wanneer ze weer beter zijn.

Gepost door: christine | 27-06-07

Lucretia Ik ben hier weer komen bijlezen.
Amai jouw oogappeltje is om te zoenen.
Zo'n mooi kind en dan oma zijn wafeltjes opsmoefelen.
Tof dat die spalkjes eraf mochten nu kan ze terug de vrije gang gaan met haar armpjes.
Nog een fijne avond verder.
Liefs

Gepost door: Angelique | 28-06-07

De commentaren zijn gesloten.