26-06-07

 

Af en toe zal ik hier een postje plaatsen over onze vakantie in Spanje en Portugal. Niet echt chronologisch want dan ben ik een maand aan het schrijven en liggen jullie allang in slaap; maar zo lukraak momenten die ik oppik en een beetje documenteer.

Na een dagje bij Christiane - een vriendin in Bordeaux - vertrokken we met goede hoop (vooral op goed weer...) richting Spanje. De eerste stad die we aandeden was San Sebastian. Al veel gepasseerd vroeger, maar nooit echt zin gehad om even halt te houden. De regen hield ons toen niet echt tegen om de stad eens te verkennen. Maar ja, zondag... dus niet veel open. Op het eind van de dag was de stadskaart kliedernat net zoals wij. Dus met snelle tred terug naar de mobilhome. Die zou ons wel naar betere oorden brengen. Dachten we toen nog ...

Die avond zijn we nog doorgereden tot San Vicente waar we een rustige nacht doorbrachten en de volgende ochtend werden we wakker met het zonnetje. Voor we naar Comillas vertrokken wilden we die dag de valleien .... doorkruisen. Een speciaal gebied waar er nog een soort 'berbervolk' leeft.

11:25 Gepost door Lucretia in Borstkanker | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.