11-08-07

De 'te vergeten week' ...

Deze week heeft niet bestaan… tenminste dat probeer ik me in te beelden…

 

Vorige zaterdag had ik 2 belangrijke afspraken: een receptie van een huwelijk in Baasrode en direct daarop volgend een barbecue – en meteen ook het afscheid… - op mijn werk in Lier.

 

Het was prachtig weer en badend in het zweet – van de koorts welteverstaan – heb ik me door deze 2 ‘activiteiten’ gesleept. Stom ook om ziek te worden als het dan een keertje mooi weer is.

 

De receptie dat ging nog, die konden we heel kort houden maar de uren erna waren bijzonder moeilijk.

Omdat we te vroeg waren in Lier zijn we ons op een terras gaan zwieren op de Markt. ‘k Had liever in mijn bed gelegen en bij nader inzien was dat veel verstandiger geweest. Maar ik kon toch maar moeilijk laten weten op mijn werk – waar ik al weg ben sinds 19 december 2005 wegens ‘ziekte’ – “ik kan niet komen want ik ben ziek”…. Haha, dat zou pas een mop geweest zijn. Ik had trouwens beloofd een drink te geven die avond… een afscheidsdrink. Moeilijk vond ik het te weten dat ik er niet meer terug zal komen en met mijn ‘griephoofd’ stond het wenen me nader dan het lachen.

Van de barbecue heb ik slechts een klein stukje worst geproefd; de moeite niet om over te spreken en de drank heb ik ook wijselijk aan mij laten voorbijgaan.

 

Enfin, het gevolg van deze 2 ‘uitspattingen’ is geweest dat ik de afgelopen week hondsziek was. Zondag (trouwens de warmste dag van augustus… die heb ik dus gemist…) en maandag  wil ik liever vergeten en de rest van de week stelde ook al niet veel voor. Het was een week van ‘moeilijk-te-‘slikken’-warme-thee-met-citroen’, koorts,hoesten, geen-stem-hebben, slappe benen, … Het is ook een week waarin ik heb beseft dat mijn weestand toch ook nog niet dàt is. Vroeger duurde zoiets een 3-tal dagen en nu ben ik er meer dan een week door kwijt.

 

Donderdagavond gebeurde er dan iets waardoor ik in lichte paniek geraakte. Tijdens het praten met Kim voel ik plots iets raars in mijn mond ‘vallen’… oeps… even voelen… oh jee, zeg dat het niet waar is. Eén van de implantaten was losgekomen. (3 maand geleden liet ik 2 implantaten zetten in de bovenkaak…) Ik stelde me al het scenario voor van het ‘opnieuw plaatsen’ maar nog erger van het ‘opnieuw betalen’…!! Zo 1 implant (zonder de opbouw van tand) kost zomaar eventjes 750 Euro.

 

Gisteren kon ik gelukkig terecht op tandheelkunde in het UZ. Blijkbaar had ik daar telefonisch ook voor enige paniek gezorgd. De tandarts herinnerde zich nog mijn vrees dat de implants niet voldoende zouden ingroeien in het bot maar het bleek dus enkel de schroef met het helingsknopje te zijn die was losgeraakt.  

 

HS06headHèhè…En nu hoop ik nog een mooi weekend te krijgen… ik wil mijn schade inhalen en het liefst deze keer op een terrasje in de zon zonder koortsrillingen.


 

Ook voor jullie allemaal een fijn weekend!

ps: wil jullie nog bedanken voor jullie lieve reacties !! Ik probeer de komende dagen mijn blogronde af te werken.Knipoog

Commentaren

Welkom terug. Heb je gemist!

Gepost door: Dita | 11-08-07

fijn te zien dat je 'er terug bent'. Nu maar inhalen, die tijd - genieten van de zon (die hier alleszins schijnt) en leuke dingen. Heel fijn weekend, Lucretia!

Gepost door: sodade | 11-08-07

Welkom terug Lucretia! Ik begon me eerlijk gezegd al een beetje zorgen te maken om je!
Geniet maar van het zonnetje, hier schijnt het alleszins!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 11-08-07

:-) amaai wat een week, we zullen er maar snel over zwijgen dan :-)
het ziet er naar uit dat het een prachtig weekend gaat worden, dus geniet er van Lucretia
groetjes

Gepost door: Borriquito | 11-08-07

Lucretia jij hebt het even te verduren gehad. Gelukkig terug beter. Nu je schade inhlen.....dikke knuffel.

Ps het gaat maar hij blijft wel in m'n hoofd rond sollen....bedankt voor je reactie xxx

Gepost door: viv | 11-08-07

Wat jammer om net nu ziek te zijn geweest, he.
Maar daar is de zon alweer.
Geniet er maar rustig van !

Gepost door: els | 11-08-07

hey Luce fijn dat je weer beter bent das +
en die tand, tis raar maar heb het ook ooit voorgehad
dat hij op mijn tong viel maar ook gelukkig gauw hersteld.
enjoy the sun en nog lieve zonnekes van mij erbij.
doeiie

Gepost door: Sunny-Kay | 11-08-07

Goed dat ook dat weer achter de rug is.
Nu de batterijtjes goed opladen zodat je er weer tegenaan kunt.
Hopelijk valt het maandag een beetje mee.
Ik zal alvast voor je duimen. Succes.
Groetjes

Gepost door: katy | 11-08-07

;-) Fijn dat je er weer gezond bij bent, Lucretia. Dat was eventjes verschieten dat je zo ziek was om niet meer te bloggen.
Mijn zus is er voor het moment ook redelijk erg aan toe en we hopen dat het voorbij zal zijn tegen zondag.
Nog vriendelijke groetjes.

Gepost door: emmy | 11-08-07

Oei Lucretia, en dat lukt dan nog altijd ook dat het net die week dat je leuke dingen te doen hebt, dat je dan ziek bent... Precies de wet van Murphy. Echt niet leuk...
Ik hoop dat je nu een hele tijd goed ter been blijft en nog veel leuke dingen kan ondernemen voor de rest van de zomer!

Liefs,
Inge

Gepost door: Inge | 11-08-07

dag Lucretia, ik ben je niet vergeten hoor ! Maar ik zag het niet meer zitten om blogrondes te doen,de laatste tijd.Het was hier te veel aan het worden:schilderwerken buiten en binnen,herstellingswerken en opknappingswerken... Altijd maar alles overhoop en weer opkuisen.
Ik was echt aan vakantie toe en die dikke veertiendagen Ardennen hebben me deugd gedaan. Samen met de kleinkinderen lopen zingen in de bossen,springen over beekjes ,onder prikkeldraad door kruipen om in de weiden te lopen,bramen gaan plukken ,wandelingen maken... Een gratis therapie om weer tot rust te komen. Ik kan er weer tegenaan.
Ik hoop dat we nog een mooie augustusmaand krijgen en dat je er kunt van genieten. Met de zon op je snoet zul je je algauw weer helemaal beter voelen. En als je kunt ga dan vlug eens een weekend naar de Ardennen : het leven is er niet zo jachtig!!
Och dat postje over die kèrreven vind ik echt goed.
Toen we naar de Ardennen reden en ook bij de terugkeer hebben we véél kèrrevens gezien en allemaal haden ze een nl achteraan!!!hahaha

Gepost door: magda | 11-08-07

héhé inderdaad een week om snel te vergeten! hopelijk kan je nu met volle teugen van het weekend genieten!

Gepost door: ann | 12-08-07

Bah, nu dat weer. Gelukkig is het ondertussen achter de rug. Ik hoop dat je vandaag van het mooie weer kunt genieten, met een heerlijk drankje onder de parasol.

Gepost door: Elly | 12-08-07

Lucretia, Blij te vernemen dat jij je weer beter voelt. Zo'n zomergriep is niet te onderschatten hé ?
Tja, niet komen opdagen op de receptie van je werk wegens ziekte zou in jouw geval nogal lachwekkend zijn geweest. Hahaha.
Hopelijk kan je nu nog je schade inhalen en genieten van de rest van de zomer. Ook al is de zon alweer riebedebie.
Veel groetjes.

Gepost door: Piet | 12-08-07

NEEN HOOR je zoekt het in de verkeerde richting. het lintje staat er om een aantal vriendinnen te steunen, ...

bedankt!

Gepost door: ANN | 12-08-07

lukken Hey Lucretia,

Dat moet lukken om te genieten dit weekend. Gisteren (zaterdag) was alleszins al een mooie dag en nu op zondagavond is het hier ook heel aangenaam.
Ja met griep MOET je gewoon rusten, en griep in de zomer, bah, nu ja, griep is sowiesie niet aangenaam. Gelukkig ben je genezen en is de implantaat ook meegevallen.

Gepost door: patsy | 12-08-07

Dag Lucretia Jij moet je de voorbije week ellendig gevoeld hebben. Meestal wordt een mens ziek op een ongelegen moment. Bij jou kwam het nu écht wel slecht uit. Bovendien duurde het nog lang. Hopelijk kon je gisteren wat van het mooie weer genieten. Liefs,

Gepost door: Joke | 12-08-07

Ik ben blij voor u dat het al wat beter gaat. En ik hoop dat u nu dit weekend mocht genieten van een terrasje.

Groetjes
Linda

Gepost door: Linda | 12-08-07

De commentaren zijn gesloten.