11-07-08

Zomer! ... Zomer???? Waar? Wanneer? ...

Gisteren uitstapje gepland met vriendin naar Brugge. Ik had daar iets op te halen bij BABY2000 en wou het combineren met een wandelingetje in de Brugse binnenstad. 

 wiegje (Had bij Baby2000 een wiegbekleding besteld voor dit model van wiegje... Rune kreeg bij haar geboorte zo een wit wiegje en heb er toen zelf bekleding voor gemaakt. Voor het toekomstige baby'tje heb ik nieuwe bekleding laten maken omdat de 'zelfgemaakte' niet zo was meegevallen: was te kort zodat Rune soms met haar beentjes tussen de spijltjes zat Verlegen)

BABY2000... dat was geen probleem. Snel hollen tussen de regendruppels door van de wagen naar de winkel,  pakje ophalen en weer gauw de wagen in. Daar wordt je niet echt kletsnat van maar onze wandeling in Brugge, daar waagden we ons toch liever niet aan. Jammer...

Maar niet getreurd, ik had een bijna-even-goed idee: Plan B --> op naar de CARPE DIEM - de overheerlijke bakkerij met stijlvolle tearoom van DETAVERNIER in de Wijngaardstraat. Vlakbij geparkeerd - wat ook niet zo evident is - en een korte natte wandeling tot ... oei... gesloten... Wat een tegenvaller!

Plan C --> hoekje omlopen en 't OUD KANTHUYS binnen. Ja binnen... pffff.... op het terras zaten enkele moedige toeristen maar wij zochten toch liever een droge plek op...

Het OUD KANTHUYS ligt vlakbij het Begijnhof en het Minnewater. De paardenkoetsen en vooral de paarden dan, stonden er triestig bij. Wie gaat er nu in de regen 'koetsrijden'? Ikke alvast niet!

Brugge_CarpeDiem 020

Eenmaal binnen kregen we een tafeltje aangewezen vlakbij de haard. Ja, aan de 'haard-die-brandde' !!! Mensen toch... we zijn in de maand juli en wij zaten daar knus en gezellig warm te krijgen aan de open haard.

2 weken geleden dacht ik dat ik 'doodging' van de warmte daar in het verre Extremadura en hier worden we dan weer uitgeregend.

Even iets heel anders: mijn gedachten zijn momenteel bij een lief vriendinnentje Sofie... ik zoek voor haar een heel leger van mensen die met hun warmte en vriendschap even wat positieve energie kunnen sturen.  Een kort berichtje, een hartverwarmend woordje op haar blog zal haar waarschijnlijk deugd doen. Ze kan het momenteel echt wel gebruiken. Doen jullie mee??

lievewoorden

Commentaren

hoi Luce het is ongehoord he
terwijl ik dit typ gaan de hemelssluizen hier alweer open
en zeggen dat ik o.a naar de bloemenmarkt wou, hier en daar wat zaken moet gaan regelen
en ik ook liever bij de haard zou zitten.
waar zijn die lange, hete zomers naartoe he?
Kay groet met zonnekes..

sjeg tantie lucieke
ikke zjen der jook nog altet zjenne
maar ik zen wa stillekes, de leste tijd zjegt die groot-muil dak beter me kleppie toe hou
jerg je? ma jikkie komme nog wel es langs azzo
kzen jou nie verjeten zjelle
jallee kuske se veu au!
doejeeee

Gepost door: Sunny-Kay | 11-07-08

Ja, inderdaad, als 't zo in juli een paar dagen achter mekaar grijs blijft en maar blijft regenen, daar wordt een mens toch best héél ongedurig van hé?

Gepost door: Jientje | 11-07-08

Aan de open haard hahaha nu mooet ik toch lachen hoor! Maar het weer is er dan ook naar hé.
Mooi gebaartje naar Sofie toe en een fantastisch prentje er bij.
Groetjes.

Gepost door: emmy | 11-07-08

Ach... ik denk dat Brugge in de regen óók heel mooi is eerlijk gezegd! :-))) Op vakantie zie ik stadjes meestal in de regen...als het niet regent wordt er geklommen of gewandeld in de natuur, als het regent komen dus de stadjes aan de beurt...kun je nog eens droog en warm ergens binnen gaan zitten hè! hahahahhaa! Bij een openhaard bijvoorbeeld! :-)))
Btw...en wáár keken jullie meiden dan precies naar in het zwembad? Tot sjoewarriwarri groeide of slonk?? woehahahahahahahahahaha!!
Snel eventjes naar Sofietewietje, een hele lieve meid, die het inderdaad véél te moeilijk heeft hè!
Lieve groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 11-07-08

Hihi... misschien deed je moeder het in haar jeugdige jaren zelf ook wel...! hahahahahhaa! Als vrouwen daar niet naar kijken...euhmmm...kijken ze zeker liever naar geheel wat anders! woehahahahahhhahaaa!

Gepost door: mizzD | 11-07-08

HA! Die moeders van toen...allemaal hetzelfde hè! ;-)))

Gepost door: mizzD | 11-07-08

Whahahahahahaaaaa! 5 kilo lichter?? KIJK jij dan alleen maar naar die ijsjes hè...dat wordt voorlopig niks meer smikkelen! hihihihihiiiiii!
'ik ben nog in shock'...woehahahahahaaa!

Gepost door: mizzD | 11-07-08

*** Vandaag zeer slecht nieuws ontvangen over een medeblogster skynetblogs...Ze heeft kanker en is ongeneeslijk..Ze is amper 24 jaar oud..Woorden schieten me tekort voor zoveel onrecht...

http://sofietiewietie.skynetblogs.be

Breng haar een bezoekje aub..

Dank U

Gepost door: marc | 12-07-08

De commentaren zijn gesloten.