30-07-08

Ontmaagd bij Max ...

Een volledig verslag van m’n vakantieweek kan ik nu niet meer maken (heb een beetje lang aan de telefoon gehangen met een blogmaatje…) maar dit wil ik jullie toch niet onthouden:

 

Vrijdag had ik afgesproken met 2 bloggertjes in Gent. Een beetje de sfeer gaan opsnuiven van de Gentse Feesten maar zoals jullie al konden lezen bij Jientje werden we al direct met onze neus in de kwalijke geurtjes geduwd. Overal in de stad staan van die lelijke gedrochten (urinoirs) om het wildplassen te voorkomen. Alles behalve fris om zo de stad binnen te komen…

P1110602

Maar goed… even de adem inhoudend liepen we richting ‘de Max’ voor onze eerste koffiepauze. Voor wafels was het nog te vroeg dus besloten we om na 14 u terug te keren en ondertussen verder de stad te ‘verkennen’. We betalen de ober met de melding dat we zeker terugkomen om een wafel te eten later op de dag en Jientje rondt het gesprek af met de melding: ‘ja, want ik ben nog maagd!’ Euh… de ober weet niet wat hij hoort en wij zijn verbaasd over die wel heel openhartige verklaring. De ober geeft zelfs de indruk dat het niet zo moeilijk is om ook dat probleem op te lossen… We proestten het uit en halen Jientje maar gauw weg uit haar toch wel ‘netelige’ positie en tronen haar  mee richting ‘De Maeght van Ghent’ (een cafeetje op de Korenmarkt vlakbij…). Dat moet op de foto vastgelegd worden. Ondertussen is Jientje zich aan ’t verweren dat ze bedoelde dat ze nog nooit een wafel had gegeten bij Max en dat ze dus nog maagd was qua Max’wafels!! Ze heeft het geweten… we hebben haar een beetje (veel) geplaagd natuurlijk…

P1110605

 

Onderweg gingen we dus op zoek naar een geschikte kandidaat voor Jientje

 

P1110611

 

P1110615
 

P1110674

 

maar Jientje was ons te vlug af en ze had al gauw iemand op het oog! Kijk maar even mee en kijk vooral naar de 2de foto: de gezichten van Jientje en Talleke spreken boekdelen... maar de jongeman kon hem niet snel genoeg uit de voeten maken. Hij prevelde iets van 'ik ben wel al getrouwd hoor' en toen een van z'n medewerkers van de security hem opbiepte verdween hij naar de overkant van de Korenlei!

 

P1110616

 

P1110617

’s Namiddags zijn we uiteraard teruggegaan om haar die zalige ‘wafel MAX’ te laten proeven – ze dronk zich eerst wat moed in en is er toen voor gegaan en wat bleek? Ze genoot er echt van van die ‘ontmaagding’ en als ze dan ook nog een kus kreeg van de ober kon haar geluk niet op! Kijk maar eens naar haar oogjes…

 

P1110676

 

P1110684

 

Zie Talleke stralen met al dat lekkers op haar bord!! (pannenkoek 'Max')

P1110681

 

P1110678

en ik.... wel ik ben heel braaf geweest en heb geen wafel gegeten maar een fruitbordje met een flesje Eaulala!

 

Verder verslag volgt...

Commentaren

*** Heel fijne woensdag
Groetjes

Gepost door: marc | 30-07-08

Ohhh neeee!!!! Help!!!
Djeeezes, gijse deugnietje!!!!
Anders zet jij nooit zo'n grote foto's!!!
Dat tellerke zal wel draaien hier hé, eerst die titel, dan die hunk, ( hé, was toch goed gezien van mij hé? ) ... Maar dat je die twee bij de container erop gezwierd hebt? Dat was toch mijn smaak niet zenne!!!
Allee, ik denk dat ik ineens goed wakker ben nu!!!

Gepost door: Jientje | 30-07-08

Schitterend verslag!! De foto's spreken voor zich! Het zag er supergezellig uit!
Je hebt Jientje goed liggen gehad! Hahahahaha!!!
Awel, het was het wachten meer dan waard!!
Groetjes!!

Gepost door: lena | 30-07-08

Woehahahahahahahhaaaaa!!! Oh oh oh arme jientje!! Tja, dat soort opmerkingen kunnen je de hele dag achtervolgen hoor in gezelschap van dat stel hahahahahhahaaaaa!! Maar dit is een meesterlijk verslag... en de gezichten spreken inderdaad boekdelen! hahahahahaa!
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 30-07-08

Lucretia als dat niet genieten was. !!!!!
Toffe verslagej en heel leuke foto's

liefs viv

Gepost door: Viv & Chaplin & Staartje | 30-07-08

Oh my... leuk verhaal en mooie foto's. De gezichten vertellen evenveel als het verhaal zelf.

Gepost door: Elly | 30-07-08

Ja ja Gezellige boel,en lekker.......
Daaaag!

Gepost door: Ma Elly | 30-07-08

Btw Lucretia... zie je nou dat het kan...snoepen bij Max terwijl je aan de lijn bent!!! Jij het fruit en de rest de pannenkoeken, de wafels, het ijs en de slagroom er ook nog bij...echt wel goed verdeeld hè! hahahahahahahahaaa!!
( maar je moet niet altíjd die wafel aan je neus voorbij laten gaan hè!! ;-))) )
Doeidoeiiiii!

Gepost door: mizzD | 30-07-08

Btw 2 haha! Talleke straalde harder met dat lekkers in dat zwarte shirt voor haar neus dan met dat lekkers op dat bord voor haar neus! hahahahahahhahahahaa!!

Gepost door: mizzD | 30-07-08

Jongens, jongens Lucrètia na die goesting, de ontmaagding!! Dat kon daar niet meer op hé (het plezier)
Ik versta nog altijd niet hoe het komt dat ik die keer bij Max geen wafel koos? Kwam het door die worsten in de vleeshalle of zo.
Ik zit te watertanden bij die foto's (van die wafels hé) Dat er hier ook geen misverstand van komt ;-))
En Talleke en Jientje hadden wel heel pienterige oogjes bij het aankijken van die hunks!
In Knokke op de markt, waar in mijn tijd een frietkot stond de weekends, staat nu ook zo een pisbak! Geen zicht want dat staat zo maar langs de Lippenslaan. Wel goed voor wildplassers maar niet voor exibisionisten (mijn gedacht)
Was je deze week aan zee?
Groetjes Lucretia.

Gepost door: emmy | 30-07-08

HAHAHAHAHA diene hunk was dan ook écht knap hé.... en lief bovendien, zoooooo verlegen dat hij was ;-))))))))))

euh.... je hebt een item compleet genegeerd, ik was dan maar zo vrijpostig om het zelf aan te kaarten, benieuwd wat Jientje daarvan zegt ;-))))))))))))

Gepost door: Talleke | 30-07-08

Ah ja Tal... maar ik heb zo'n idee dat álle mannen van jou verlegen worden...!!! woehahahahahahaaaa!

Gepost door: mizzD | 30-07-08

lekker! ja daar waren niet alleen lekkere wafels zo te zien .... wat een avontuur!

en dank voor je bezoekje!
veel liefs

Gepost door: Claudine | 30-07-08

Hihihihi Ik heb hier goed gelachen hoor!
Jientje ontmaagd bij Max, goh!
Het zag er supergezellig uit!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 30-07-08

Enne... die hunk wat een stuk zeg!
getrouwd of niet...
Liefs,

Gepost door: Bientje | 30-07-08

@ Bientje awel ja, ik heb daar oog voor !!!
Twijfel je mss aan mijn goede smaak?

Gepost door: Jientje | 30-07-08

die wafels zijn er verrekt lekker uit hoor. zo ook dat fruit bordje. Toffe foto`s en veel meewerkende mannen voor de foto. Die ene in dat rokje leek me wel tof !!!! hihihihihihi

Gepost door: Anita ( Anzu) | 31-07-08

Keileuk verslagje! En dat Jientje zo'n mannenversierder is wist ik zelfs niet.

Gepost door: Nana | 31-07-08

Luceke Soms als ik jullie blikken zie op die foto's zou ik toch eens vlieg willen zijn. Ik ben zeker niet van de nieuwgierigste mensen, zeker niet, soms zelfs tot eergernis van mensen die me pogen nieuwsgierig te maken... maar af en toe zijn er toch dingen waar ik me van afvraag, waar zijn die toch mee bezig. Tja, mannen, das makkelijk natuurlijk... maar is dit waar, klopt dit? Jaja, een vlieg zijn lijkt me dan eens een openbaring te kunnen zijn, hahahaa... die ober zijn oren zullen wel even getuit hebben.
Nu ja, ik heb ook gisteren eens Hunks vastgelegd, met het oog jullie een plezier te doen... die fotos verschijnen eerdaags wl op mijn blog.
Dikke knuf Luceke en tot gauwkes
xxx

Gepost door: boogie | 31-07-08

Oepsie woepsie! Oei Lucrèce, dat blogmaatje waar je zo heel lang mee gebeld hebt, was ik dat? Sorry sorry sorry dan... dat ik je weerhouden heb om je hele 'vakantieweekverhaal' neer te pennen!!!
Ook al had ik jouw vakantieweekverslagje al in avant-première gehoord/gelezen... ik zit hier te stralen, met hart jubelt, mijn vingers dansen van het lezen van je heerlijke verhaal! Je schrijft het zo spontaan, zo raak, zo puur dat het lijkt alsof ik erbij was!!!! Was het maar waar....
Gigantisch, hilarisch, super geweldig, wondermooi en méér dan prachtig..... zijn zulke momentjes hé!!! Sla ze maar op in je hart.... zodat je je de fantastische blikken, de grappige gebeurtenissen levenslang kunt herinneren!
In elk geval: bedankt dat je ons laat meegenieten van jouw koester- en geluksmomentjes!! Op naar het volgende prachtige moment.... want zo wens ik jou er met miljoenen toe!!

Dikke knuffel

Gepost door: Sofietiewietie | 31-07-08

@Sofietiewietie hé nee hoor Sofietiewietie, geen gesorry hoor!!!! :-)Jij gaat voor op bloggen!! Dat is zeker!!
Dikke kus

Gepost door: lucretia | 31-07-08

wel wel ! Ik geniet van jullie uitspattingen.
Mag ik zeggen wat ik denk? "precies een stelletje tieners" zo zie je eruit! Alléén positief bedoeld hoor! Zo zie ik jullie graag bezig... en zulke leuke foto's.

oei oei de donder slaat hier rond mijn oren ik MOET stoppen met de blogronde
Liefs,

Gepost door: wina | 31-07-08

Yep... jong gastje nog mij broertje hahahah...nakomertje hè, samen met zussie Ardnas! We schelen 12½ jaar...maar eens vroeg een man in de bus of ie niet bij zijn moeder op schoot kon zitten...en dat was ik dus!! Zó veel schelen we nu ook weer niet hè! hahahahahahhahahaa!!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 31-07-08

Oh..vergat ik nog... dat bordje van jou...dat is wel toevallig een beetje klein uitgesneden op de foto hè...dat puntje wat we niet zien...was dat leeg???? Of lag daar misschien toch wat ijs en slagroom??? :-)))))))))))

Gepost door: mizzD | 31-07-08

Nee mizzD daar lag gééééééééén ij, en gééééééén slagroom, het was gewoon puur natuur!! En geen lijntje of wit poeder, of wat dan ook!! Gij kunt er al maar beter bij zijn gij, je zoekt overal iets achter!!! Whoehahahaha!
Enne Lucretia, ge zijt een onverbeterlijke verschrikkelijke plaagstok, mij zo levensgroot drie dagen aan een stuk op de rooster leggen!!
Maar allee, ik wil nog wel eens terug mee ja?

Gepost door: Jientje | 31-07-08

Aan je reactie te lezen denk jij misschien dat M. nog niet terug is? Hij is al thuis van de 19de dus nu 2 weken ;-))
Ik kan niet meer tegen de warmte en hij komt pas in form als het warm, zelfs heet is en ook als hij kan werken. Pfff dat is echt vervelend zo een tegenpool ;-))
Groetjes Lucretia, wij zijn naar Wijnegem.

Gepost door: emmy | 01-08-08

Woehahahahahahaa!! Zelfs jientje neemt het voor je op ...goed zo!! :P Ja ja...we moeten een beetje op jou letten hè...voor je eigen goed!! :-)))
Maar lieve meid...laat alsjeblieft zo af en toe jouw prachtige vlees maar heerlijk zwak zijn hoor....het leven moet goed geleefd worden hoor! ;-)))))))))))
Liefs!

Gepost door: mizzD | 01-08-08

Awel Waar blijft dat " verder verslag" nu? Tssss!

Gepost door: Jientje | 01-08-08

hey wat een heerlijke
verslagje !
fijne dag nog
vele groetjes
hilde

Gepost door: hilde | 02-08-08

Nog 3 days for Kim's baby, ik kruis mijn vingers voor 4 days ;-) dat is dan al half gewonnen...
Groetjes Lucrèce en tot kijk.

Gepost door: emmy | 07-08-08

De commentaren zijn gesloten.