13-06-10

Essere un amico ...

L'unico modo per avere

un amico

è essere un amico.

Ralph Waldo Emerson

Eergisterenavond, deurbel gaat en bij het openzwaaien van de voordeur lacht me een schitterend boeket toe met erachter  half verscholen een 'Romeinse' schone.

'Bloemetje voor de moeder van de bruidegom' klinkt het vrolijk. '

k Was een beetje overdonderd toen ik zag wie  het boeket maakte. Ik voelde blijdschap maar ook enige tristesse want de 'creator 'van die prachtige ruiker is door kanker genoodzaakt haar hobby/beroep op een laag pitje te zetten. Het verraste me ...  Schitterend!

H., ik nam je prachtige creatie mee naar de feestzaal .Het boeket kwam echter niet te staan waar het oorspronkelijk was bedoeld: naast het gastenboek... maar achteraf gezien stond het misschien nog op een betere plaats: de desserttafel. Tussen zoete dromen en met veel licht- en vuurwerk werd het binnengereden..

Dank zij L. & L. (de gulle schenkers) was jij dus ook een beetje aanwezig.

Er bengelde een kaartje aan met bovenstaande tekst... een mooi citaat van Ralph Waldo Emerson.

Wel, gisteren op het bruiloftfeest van onze zoon en z'n vrouwtje voelde ik me baden in warme vriendschap! 'k Denk dat ik de ganse dag met een smile van hier tot ginder heb rondgelopen . Het geluk van m'n kinderen gaat boven alles en het voelt eens zo goed als je het ook nog kunt delen in vriendschap.

Weer een dag om in te kaderen!

 

23:03 Gepost door Lucretia in Borstkanker II | Permalink | Commentaren (26) | Tags: bruiloft, bloemen |  Facebook