06-01-12

Bizar

Ben nu en dan bezig met het opruimen of uitzoeken van spulletjes waar ik al heel lang niet meer naar keek of niet meer nodig heb ('k ben een verzamelaar van vanalles en nog wat Tong uitsteken) en zo kwam ik gisteren 'The Daily Dollie'  van 2008 tegen. Een soort grote scheurkalender die ik waarschijnlijk meekreeg in Dreamland.

Om toch een beetje ecologisch te werk te gaan wou ik die toch niet direct in de papierbak kieperen; de achterzijde is heel goed bruikbaar om boodschappen op te noteren. Veel zelfs want het is een grote, dikke scheurkalender. En... op de voorzijde staan allerlei dingetjes zoals wie er jarig is van de ‘celebs’ (heel nuttig om te weten dus Knipogen) maar ook andere interessante weetjes. Zo las ik net het volgende:

Luek om te wteen?

Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is, is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we niet ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.

Bazir hè!

Met gerotjes van Lecturia

bizar

15:59 Gepost door Lucretia in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Maar wie weran die jigare cbeels nou..daar was ik wel enes ngisueweiirg naar Lecturia! ;-)

Had zitoes al enes gzeleen..maar het bifljt gpaiprg hè!

Gerotjes! (oooh dát schrijf ik zoooooo vaak zo..per ongeluk! hahahaa!)

Gepost door: mizzD | 06-01-12

Bazir!

Gepost door: Jientje | 06-01-12

Als je het èhct wil wteen wie de cbeels weran die jirag weran op dat bdaalje van 18 juanrai 2008: Claire Louise Coombs (1974) Prinses van België, echtgenote van Prins Laurent en Olivier Rochus (1981) Belgisch tennisser :-)))))).
Binnenkort kun je dus een verjaardagskaartje sturen ;-)

Gepost door: lucretia | 07-01-12

Hahaha deze heb ik al verscheidene keer gelezen maar hoe jullie het hier voor elkaar krijgen om zelf zo te schrijven vind ik nog het grappigst. Ik probeerde het maar het lukt niet dus maar in gewoon schrift.
En onder die bekenden staat er eigenlijk niemand bij die ik in het bijzonder ken ;-)) om een kaartje te schrijven.
Daarbij maak ik wel "bekent" dat er binnenkort een blogvriendin verjaart maar dat is eerder een bnl, en ik op de laatste dag van januari samen met de Koningin van aldaar!

Gepost door: emmy | 08-01-12

Huh? en ikke maar dneekn dat het oevr étche clebes gnig..bikljen het Vanimlgen te zijn..wie knet dié nou??? ! :-P :-)))

Gepost door: mizzD | 08-01-12

Verder ruimen maar Lucretia,wie weet wat kom je nog tegen om van te genieten(nagenieten natuurlijk) ook ik heb een verzamelwoede,maar soms doet dat wel goed wanneer ik bij iets van Elly uit kom,dat is af en toe ook wel dubbel van gevoel ,heb het vandaag nog meegemaakt!

Verder wens ik jullie ook nog zon vandaag ,hier in Mol is het heel zonnig!
Dus nu ga ik naar buiten even wandelen!
Daaaaaaaag

Gepost door: Ma Elly | 08-01-12

Had je wel gemist !,fijn zo te zien .
groeten
lief van

Gepost door: lief van | 18-01-12

De commentaren zijn gesloten.