01-01-18

Namens Lucretia..

Lieve lezers van dit blog..

Jullie hadden wellicht hier nog een fotoverslag verwacht van het feest dat Lucretia en haar ventje gaven eind november.
Helaas is de gezondheidstoestand van Lu'ke de laatste weken zo hard achteruit gegaan, dat ze momenteel alleen nog een beetje pijnvrij kan zijn door morfine te krijgen. Dit maakt het lang ergens op kunnen concentreren praktisch onmogelijk, waardoor het updaten van dit blog er jammer genoeg niet meer in zal zitten.

Maar Lucretia zou Lucretia niet zijn als ze haar lezers zomaar aan hun lot zou overlaten zonder nog iets van zich te laten horen.. ze is veel te dankbaar voor alle steun die ze van al haar blogvrienden kreeg en heeft het altijd veel te fijn gevonden jullie lieve, grappige, interessante en warme reacties te lezen op haar postjes. Dus vroeg ze mij, mizzD, om jullie daarvoor, námens haar, enorm hartelijk te bedanken.

Lu'ke hoopt dat nog velen iets aan haar blog zullen hebben.. ze is dit blog immers gestart toen zij zélf, wanneer ze voor het eerst met die rotziekte geconfronteerd werd, niets op het internet kon vinden erover in 'gewone mensentaal'.. en informatie over niet alleen de medische kant van het verhaal, maar ook over de dagelijkse gevolgen ervan. Als er dus mensen zijn die steun kunnen vinden in de informatie op dit blog, zou haar dat blijvend enorm veel deugd doen.

 

'Eén van de mooiste momenten is dat je los kunt laten wat je toch niet kunt veranderen'.. dat geeft rust..

Dat schreef Lu'ke in het postje hiervoor, dat stond in haar speech tijdens het feest in Lokeren.. sinds afgelopen weekend is Lucretia opgenomen in de palliatieve eenheid van het UZ Gent.. dat geeft inderdaad een hoop rust, zowel voor haar als voor haar man. Hoe lang dit nog gaat duren weet natuurlijk niemand.. maar neem van mij maar aan, dat ze tot het allerlaatste moment zal proberen te genieten van het leven. En, zoals ze ook in haar laatste eigen postje schreef, wil ze haar positieve energie graag aan ons allemaal doorgeven.. ik denk dat we dat met beide handen aan moeten pakken!

CARPE DIEM!

En nogmaals ontzettend bedankt dus aan jullie allemaal, namens Lucretia..

Groetjes, mizzD

lu.jpg

23:58 Gepost door Lucretia in Kanker, Vrienden, Vriendschap | Permalink | Commentaren (33) |  Facebook